perjantai 10. heinäkuuta 2015

Pentuetapaaminen

Floulla oli kauan odotettu tapaaminen veljiensä kanssa. En nyt mainitse tässä tekstissä veljien nimiä koska en ole kysynyt heiltä lupaa. Pojat pääsivät nyt reilun vuoden ikäisinä näkemään toisensa porukalla ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun osa muutti uusiin koteihinsa 8 viikon ikäisinä. Neljästä pennusta kolme pääsi tähän tapaamiseen mukaan.

Ehkä hiukan vauhdikkaampaa menoa olimme odottaneet mutta pojat olivatkin aika rauhassa. Päivä oli todella kuuma ja meilläkin oli parin tunnin ajomatka takana joten väsymystä taisi olla ilmassa. Mutta minkäänlaista rallia ei koko aikana vedetty eikä juuri minkäänlaista leikkimistäkään joka oli todella yllättävää Flounkin luonteen tuntien.

Ihanaa oli se miten he tunsivat heti toisensa ja olivat kuin eivät olisi päivääkään olleet erossa. Peräkanaa mentiin sisään ja ulos ja samat paikat käytiin haistelemassa. Kolmen kopla oli ihan erottamaton ja Flou näytti välillä unohtavan että minä olin edes paikalla. Kaikki piti tehdä yhdessä porukalla ja olivathan ne nyt ihania<3.

Aika paljon erojakin heissä oli nyt nähtävissä. Pentuna isoin kaveri oli edelleen isoin. Flou ja toinen pienempi kaveri olivat aika saman kokoiset ja ruumiinrakenteeltaan muutenkin samanlaiset. Isoin oli myös eniten harmaantunut ja Flou oli eniten punaruskea ja hänellä oli myös eniten valkoisia tukikarvoja näkyvissä. Isoin pentu oli myös kovin haukkumaan, pienempi kaveri oli aika samanlainen ja hiljainen kuten Flou. Ulkonäöllisesti he poikkesivat muutenkin toisistaan, eivät pelkästään karvoitukselta vaan myös kuonot olivat hyvinkin erilaiset, Floulla erittäin kapea ja isommalla pennulla taas selvästi leveämpi, tältä he näyttivät jo pentuina. Ruokahalussa ja ahneudessa oli eroja, yksi tosi huono syömään mitään ja Flou toisaalta erittäin ahne. Uskoisin että tässä on kasvatuksellisia ja koulutuksellisia eroja lähinnä. Flou on pennuista ainoa joka aktiivisesti harrastaa ja treenaa.

Oli kyllä todella mukava nähdä veljet ja heidän omistajansa sekä kasvattajakin samalla. Pojat menivät niin tyytyväisinä keskenään ja kaikista on kasvanut niin ihania ja rohkeita nuoria koiria<3

Flou ja "isompi" veli.
Isoin pentu, myös isoimmassa turkissa. Hän on menossa jonkin ajan kuluttua näyttelyynkin.
Pienempi pentu.
Ja sama kaveri tässäkin.
Flou lepäilee isomman veljensä kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti