torstai 11. kesäkuuta 2015

Kisoissa...

Olipahan starttikisat. Kolmella radalla ei saatu mitään aikaiseksi ja tekee ihan pahaa katsoa videoita. Huonoa ohjausta, koko ajan myöhässä, en ehdi koskaan oikeaan paikkaan ja nuo koiran päälle juoksemiset on jotain ihan hirveää katsottavaa.

Tämä tosiaan on radoista paras ja ihan kökköä sekin. En ollut edes varma meneekö Flou putkia takaa leikkaamalla koska niitä ei ole paljoa treenattu. Mutta kun en vaan muuten ehdi. Lähdössä, jos jossain lähellä tai takana on muita koiria tms. en uskalla jättää Flouta kauemmas koska en luota että hän pysyy. En siis pääse lähdössä edes sinne missä pitäisi olla. Sitten lähes koko rata myöhässä kaikissa tilanteissa. 

Ensimmäinen rata meni tosiaan siinä että Flou vietti noin puoli minuuttia toisessa putkessa syöden kaiken mikä sieltä löytyi. Ja paljon kaikkea löytyikin koska siihen malliin mutusteli jotain oikein isoja paloja ties mitä. Sillä on aina nälkä. Vaikka menisi miten lujaa, hän ehtii näköjään silti etsiä matkalla syötävää. Oi voi. Muutenhan Flou meni aivan niin hyvin kuin ikinä pystyi. Minä oli huono.

Tuo taaimmaisten putkien ohjaus on myös meille aivan liian vaikea, ei olla koskaan harjoiteltu että päästäisiin tuollaisesta putkesta ohi juoksemaan. Ja Flou rakastaa putkia. Kyllä, koitettiin myös toisella tavalla ja ihan kahteen kertaan, siis niin että olen toisella puolella ja koitan kaikin tavoin estää putken väärään päähän menemisen olemalla tiellä mutta Floun nyt oli vaan päästävä sinne. Siis miten ihmeessä siitä voisi juosta ohi, siinähän on aukko mistä pääsee putkeen, olenko ihan hullu kun koitan ohjata ohi siitä???!! Toisella kerralla (kun oli itse putken pään edessä) näytti jo että Flou lähtee tulemaan ohi mutta vaihtoi mieltä ja livahti takaisin selän taakse ja väärään päähän. Myös videoidulla radalla minun oli tarkoitus alunperin juosta toiselle puolelle mutta minusta aina tuntuu etten ehdi ja sitten en uskaltanut juosta suoraan putken eteen etten taas mene koiran tielle ja pahimmassa tapauksessa törmää siihen. 

Koiralla liikaa vauhtia huonolle ohjaajalle, ei voi mitään. Harmittaa vaan nuo päälle juoksemiset ja töksäyttävät pysähdykset:( Ei ole kivaa koiralle. Mutta minä en vaan osaa ohjata sitä, se on liian nopea ja tämä oli meille ihan liian vaikea rata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti