torstai 7. toukokuuta 2015

Kesätrimmi (osa 2)

Iville leikattiin tänä vuonna jo hyvissä ajoin kesäturkki, ja sitten paleltiin. Välillä jos vaikka autossa odoteltiin niin joutui laittamaan villapaidan kun tuli vilu. No nyt osa 2, uusi parturointi ja enää ei pitäisi tulla niin kylmä. 

Ajelin koko kropan Floun trimmerillä ja naamaa ja häntää siistin saksilla. Jalat aina näyttävät niin tikuilta jos niistä leikkaa kaikki karvat joten nyt sitten jätettiin kunnon säärystimet.

Olin aika yllättynyt että Ivin takapää näyttää noinkin lihaksikkaalta, nyt kun kunnolla näkee mitä karvojen alla on. Ivi ei ole koskaan mikään kovin lihaskoira ollut. Tosin en ole ihan varma alkaako Ivi taas olla liian lihavassa kunnossa. Paino oli noussut 300gr sitten viime punnituksen joka oli joskus syksyllä ja Ivi on taas yli 4kg. Viimeksi kun paino nousi yli neljän kilon Ivillä oli selvästi ylimääräistä rasvaa kyljissä. Nyt ei sellaista mielestäni ole mutta voiko ne sitten olla lihakset mitkä painaa. Heh ehkä toiveajattelua.

Jos Ivi näyttää teistä tukevalta niin saa rohkeasti jättää kommenttia, lupaan etten kerro Iville:) Välillä ei osaa omaa koiraa katsoa ja arvioida oikein.Lentävä villakoiranpoika.

Arielilla on hiukan liian painava rusetti kun se valuu hiusten mukana silmille. Ivi on kuvassa joko väsynyt tai huutaa Floulle koska he olivat juuri riehuneet varmaan puoli tuntia putkeen.

Itekin näyttäsit tältä jos joutusit matkustamaan autossa lattialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti