sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Treenihommeleita

Täällä on ollut tavallista hiljaisempaa, meillä on ollut niin kamala kiire töiden ja treenien ja ihan vain elämän kanssa yleisesti.

Koirien kanssa on kyllä treenattu ja touhuttu entiseen malliin, aikaa kaivetaan sitten jostain muualta mutta näille rakkaille löytyy aina aikaa ja parhaita ovatkin meidän yhteiset aamut jolloin käymme aina rauhassa pitkällä kävelyllä ja kaikki saavat juosta vapaana ja riehua ja haistella. 

Treenien puolesta Ivi ja Flou käyvät agilityssä tuttuun tapaan kerran viikossa ja ovat molemmat olleet ihan huippuhyviä. Mielenkiintoiset ajat koittavat pian kun siirrytään takaisin ulkokentälle. Ivi on aina ollut sitä mieltä että vain sisähallissa voi juosta, ulkona radalla lähinnä kävellään. Flou ei ole koskaan treenannut agilityä ulkona, hän aloitti syksyllä kun oltiin jo hallissa. 

Flou oli viikonloppuna myös ensimmäisessä "oikeassa" koulutuksessa kun kävimme vierailevan kouluttajan opissa. Flou sai paljon kehuja hyvällä mallilla olevista puomin kontakteista, vauhdista ja siitä että hän vaan on niin järjettömän hauska tapaus. 

Keinuprojektin aloitamme myös nyt ihan tosissaan että saataisiin Flou lopettamaan jännittäminen. Hän tykkää keinun paukuttamisesta kun saa läiskiä sitä etutassuilla maahan ja myös tasapainoilee kaikenlaisten muiden liikkuvien ja keinuvien alustojen päällä mutta tuo keinulle edes kaikilla neljällä jalalla astuminen on hänestä todella jännittävää. 

Myös koiratanssijuttuja on treenattu paljon, joka päivä, ja toivottavasti jossain vaiheessa saataisiin jotain valmista aikaiseksi.

Tässä vielä muutama sekunti Ivin doboilua. Välillä sateisina päivinä ajamme vain hallille jossa kaikki pääsevät vuorollaan doboilemaan ja kyllä on jokaisella kiire pallolle. Viimekertainen yritys siitä, että kaksi muuta odottaisivat nätisti vieressä kun yksi on pallolla päättyi siihen, että Ariel ja Flou hyppäsivät kahdestaan samaan aikaan pallolle jonka jälkeen Ivi keilasi heidät molemmat sieltä alas kun onhan hänenkin päästävä. Sitten palasimme takaisin vanhaan tyyliin jossa kaksi muuta odottavat hihnassa vuoroaan.

video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti