maanantai 9. helmikuuta 2015

Koiratanssia; Flou 8kk

Floun neloslaji on koiratanssi, siinä heti agilityn, dobon ja rally-tokon jälkeen.
Temppuja treenataan jonkin verran useampana päivänä viikossa mutta niiden yhdistelemistä tai ihan koreografian suunnittelua tehdään erittäin vähän.

Jonkin aikaa sitten olimme hallilla kuuntelemassa musiikkia ja treenailemassa ja päätimme kuvata pätkiä treeneistä. Tässä ne on nyt koottu yhteen videoon. Sekalaista sähläämistä, muutamia temppuja ja välissä seuraamistreeniä eri puolilta:)


2 kommenttia:

  1. Voi jestas miten ihana! :D
    Miten opetit tuon 1:40 kohdassa olevan jalkojen päällä kävelemisen? :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan tehty aika paljon erilaista kohdetyöskentelyä etu- ja takajaloilla ja takapään hallintaa joka helpottaa asiaa, mutta periaatteessa olin ensin opettanut jalkojen väliin menemisen josta aloin naksautella siitä kun etujalat osuivat omien jalkojen päälle. Tuon voi myös opettaa kohteilla jossa ensin opettaa jalat joillekin alustoille ja sitten siirtää omat jalat alustojen tilalle. Takajalat aikalailla samalla tyylillä, jonkin verran käytän houkuttelua alussa vetämällä koiraa oikeaan suuntaan ja sitten poimin naksuttimella kohdat kun jalat oikeissa paikoissa.
    Suosittelen kenkiä jalassa tässä tempussa, ja kannattaa testata sellaiset minkä päälle koiran on helppo tasapainotella jalkansa, ainakin aluksi helpottaa asiaa paljon.

    VastaaPoista