maanantai 16. helmikuuta 2015

Flou 8,5kk agility

Tässä pätkä Floun agilitytreeneistä...
Puomia on nyt ihan muutamia kertoja alettu juosta kokonaan eikä enää tehdä pelkkää alastuloa. Keinua ja keppejä eikä oikeastaan A-estettäkään tehdä vielä ollenkaan. Keppejä ajattelin että alamme treenaamaan 2x2 ensi kesänä kun Flou on yli vuoden ikäinen.

Agilityä me ei treenata mitenkään paljoa, kerran viikossa 10-15min. Ivi käy juoksemassa rataa ja Floun kanssa tehdään jotain pätkiä sitten lopuksi tai harjoitellaan jotain tiettyä ohjausjuttua tms. Pelkkien siivekkeiden ympäri juoksemisesta mitä pienenä tehtiin on ollut paljon apua ja Floun kanssa on niin kiva tehdä kun hän kuuntelee ja seuraa suurimmaksi osaksi tosi hyvin. Ja sitä vauhtiakin tosiaan löytyy:)

Siitä olenkin erityisen iloinen että ikäänsä ja energiatasoon nähden Flou säheltää aika vähän ja myös lähdöissä on saatu hyvin vahvistettua odottamista. Mikään kiire meillä ei ole mihinkään mutta toisaalta on ollut kiva että meillä on nyt talven aikana ollut mahdollisuus treenata sisähallissa ja ollaan saatu hirveästi aikaiseksi pienillä toistomäärillä. Kaikkein tärkeintä minulle on kuitenkin edetä maltillisesti ja pitää huolta siitä että pentu saa kehittyä ja kasvaa kunnolla.Flou on kyllä ihan huippupentu<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti