tiistai 30. joulukuuta 2014

Oletteko valmiita uuteen vuoteen?

Flou on jo MELKEIN valmis ottamaan vastaan uuden vuoden mutta hän ei osaa päättää kumman rusetin laittaisi juhliin!

Joulupäivänä käytetty vihreä...

...vai jouluaattona päällä ollut punainen?

4 kommenttia:

 1. Tuo vihreä on hieno! Toki punainen on joulun väri, mutta niin on vihreäkin. Jos kuva ei valehtele, niin vihreä vivahtaa hieman turkoosiin. Oikein nätti rusetti.
  Tilasin juuri Wupelle skottiruutuisen rusetin seuraaville synttäreille, jotka tosin ovat vasta toukokuun lopulla.
  Hyvää uutta vuotta toivotellen!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että olette ajoissa rusettien kanssa, nämä löytyivät vanhempien kaapista vasta juuri ennen aattoa! Pääsivät hyvään käyttöön Floun kaulassa.
  Hauskaa uutta vuotta myös teille:)

  VastaaPoista
 3. Hei, minä löysin teidän blogin, kun maltalaisen omistava kaverini tunnisti sinut kun kerroin törmänneeni maltaan ja pikkuvillaan! Minä siis kuljin siitä teidän ohi sen isovillan kanssa ;) Kiva nähdä Flousta kuvia, kun silloin viimeksi sitä ei oikein nähnyt kun tuntui olevan niin kiireinen kaveri :D

  Ja katsoinkin jo, että hän onkin sininen! Meidän Fasun piti myös olla sininen, mutta jostain ihmeen syystä päättikin jäädä mustaksi.. Fasun sisko on sininen ja veli harmaa, että tuli sitten sellainen kolmiväripentue..

  Terveisin
  Kata ja villat :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kiva että löysit meidän blogin:D Flou taisi vähän säikähtää kun iso kaveri sanoi pimeässä hau ja katsoi sitten parhaaksi pysyä omassa pihassa. Hän on tosiaan sininen, kaikki kolme veljeä samasta pentueesta ovat ilmeisesti myös sinisiä mutta saa nähdä miten paljon ja missä vaiheessa he vaalenevat.
  Fasu on niin nätti ja hienossa turkissa! Mielenkiintoinen kolmivärinen pentue tosiaan. Näin myös teidän toisen kaverin yhtenä päivänä, ikkunasta:)
  Törmäillään taas lenkeillä kun osutaan samaan aikaan kulmille:)

  VastaaPoista