perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu, osa 1: Jouluvalmisteluja

Ennen joulua piti tietysti tehdä kaikenlaisia jouluvalmisteluja ja tänä vuonna perinteisten possujen ja kuusten lisäksi uuniin löysi tiensä myös villakoira- ja luupipareita.


Koristeltuina varsinkin niistä tuli ihan kivoja, harmi kun nallet itse eivät päässeet maistelemaan "koirapipareita". Flou kyllä yritti, ja piparkakkutalo jouduttiin siirtämään ylähyllyille koska hän ehti jo muutaman kerran käydä nuoleskelemassa tomusokeria talon pihalta. Ei kuitenkaan ehtinyt haukata...


Kuusikin koristeltiin. Flou ei näyttänyt ymmärtävän miksi sisään on raahattu iso puu mutta  koristelussa auttoi mielellään... tosin hän ei myöskään voinut ymmärtää miksi PALLOT pitää laittaa johonkin puuhun roikkumaan??!! Eikö niille olisi paljon parempaa käyttöä jos niitä vaikka heiteltäisiin ja jahdattaisiin?


Ensimmäisen päivän jälkeen pallot ovat saaneet olla kuusen matalilla oksillakin rauhassa. Alussa käytiin myös ihmettelemässä, että miksi juomakuppi on siirretty jonkun ihmeen puun alle ja ennen kaikkea miksi sieltä kupista kasvaa kuusi. 
No, ehkä viime joulusta oppineena Ivi jättää kuusen rauhaan (Ivi joi neulasia täynnä olevasta kuusen vesiastiasta viime vuonna ja oksensi sen jälkeen kaikki neulaset matolle) ja Flou on sen verran iso ettei hän ihan helposti pääse kuusen alle juomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti