tiistai 18. marraskuuta 2014

Sitä sun tätä ja mattohaaveita

Viikonloppuna kävimme pitkällä lenkillä metsässä ja lumihiutaleita leijaili ilmassa mutta taisivat sulaa ennen kuin osuivat maahan.
Aamukahvi juotiin lenkkipolun varrella.

Iviä paleli villapaidasta huolimatta ja vaikka karvatkin ovat jo sen verran pitkät että harkitsen niiden leikkausta... mutta taitaa jäädä vain siistimiseksi koska talvi on edessä ja kylmä tulee.


Flouta saattaa kohta jopa uskaltaa kutsua sisäsiistiksi. Sisään pissailu loppui jokin aika sitten kuin seinään. Ihan niin kuin hän olisi yksi päivä päättänyt että taidanpa tästä lähtien tehdä tarpeet vain ulos. Iltaisin tuo muutos on ollut helppo huomata. Ennen hän pissaili aina illan aikana niin monta kertaa että häntä olisi saanut olla koko ajan käyttämässä ulkona. Vaikka päivällä menikin jo monia tunteja ilman pissailua ja varsinkin silloin kun en ole kotona ei sisällä ole käyty pissalla enää aikoihin, ovat nuo illat olleet tosi vaikeita.

No nyt on sitten mennyt jo monia päiviä ilman että on lätäköitä tarvinnut siivota. Tuo pissailu alkoi yhdessä vaiheessa tuntua niin mahdottomalta että ajattelin ettei meidän talossa enää koskaan tulla käyttämään mattoja. Nyt uskallan jo varovasti haaveilla meidän uuden pehmeän matonkin laittamisesta lattialle, sitten jossain vaiheessa... Floun tullessa meille sanoin että joulun jälkeen harkitaan mattoja taas ja ehkä se siihen nyt meneekin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti