keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Onnea prinsessalle

Ariel täyttää 4 vuotta!


Luulin jo toisen vuoden peräkkäin että Ariel täyttäisi kolme, mutta tarkempi laskutoimitus osoitti että kyllä hän tosiaan jo neljä täyttää. Ariel on ehdottomasti perheen vauva eikä koskaan vanhene meidän silmissämme;)

Ariel on ehdoton sylivauva jolta saa rakkautta aina. Hänellä ei ole ollut sellaista hetkeä ettei hän tulisi syliin, viereen tai silitettäväksi. Suhteellisen voimakas arkuus on tehnyt elämästämme joskus haastavaa mutta sekä itseni että Arielin puolesta olen tosi iloinen että hän päätyi juuri meidän perheeseen eikä mihinkään muualle.

Yli 20 vuotta sitten leikimme pienellä valkoisella koiralla joka toimii pattereilla ja liikkuu eteenpäin ja haukkuu kimeästi. Taisi olla joku enne siitä, millaisia koiria meille vielä joskus tulisi!

Muistin koko patterikoiran ja sen olemassaolon vasta paljon sen jälkeen kun meille oli ensimmäinen ihan oikea karvainen muuttanut. Hauva löytyi vanhempien varastosta ja pienellä harjauksella siitä sai ihan kelpo koiran. Silloin testattuna se vielä piti ääntä ja liikkuikin:D Nyt ei ole pattereita sisällä joten jää arvoitukseksi vieläki vanhalla rouvalla askel kulkisi kuinka keveästi. Jos muistikuva on yhtään oikea, Ivi ei ainakaan arvostanut tuota vinkuvaa lelua ja taisi huutaa sille takaisin. Joitain vuosia patterikoira on koristanut meidän hyllyä.

Tuo patterikaveri on tosiaan vähän päälle 10cm säkäkorkeudeltaan, Ariel on makuulla suunnilleen saman kokoinen<3


4 kommenttia:

 1. Eikä, olisin niiiiiin halunnut tuon koiran lapsena itselleni mutten koskaan saanut. Noh, pieni valkoinen koira minullekin aikuisena silti valikoitui :) Onnea Arielille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo oli suosittu lelu meilläkin, sitä on rakkaudella syötetty, harjattu ja talutettu hihnassa. Erikoisen hyvässä kunnossa silti vielä käyttöön nähden:D ja ihan valkoinenkin vielä!

  VastaaPoista
 3. No siinä on "siskokset" kuin kaksi marjaa! Onnittelut oikeastaan molemmille, toiselle pitkästä iästä ja Arielille sitten ihka aidot synttärionnittelut!
  Tämä marraskuu on oikea blogikoirien syntymäpäiväkuukausi, vähän väliä joku viettää vuosijuhliaan. ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitokset!
  Meillä on kaikkien synttärit jakautuneet tasaisesti pitkin vuotta, Ivi tammikuun lopussa ja Flou toukokuun lopussa. Saadaan juhlia tasaisin ajoin ympäri vuoden:D

  VastaaPoista