torstai 27. marraskuuta 2014

Hei talvi

Lumi tulee ja lumi menee, ja sitten taas kävellään märkiä ja likaisia teitä ja pestään tassuja ja pestään tassuja...
Muutama kunnon luminen päiväkin on jo saatu, mutta kauan sitä ei ole kestänyt. Flou sai tyypilliset pentuhepulit ensimmäisen kerran lunta nähdessään ja on kyllä tykännyt ulkoilla lumisella ilmalla paljon. Varsinkin syvemmässä hangessa pomppiminen ja nenän työntäminen kokonaan lumeen on mukavaa hommaa.

Luminen puudeli ja kohta jo hienon pituiset korvakarvat

Ja alligaattori puree Arielia hännästä...


Ivi näyttää hassulta nykyään kun kuono on ajeltu lyhyeksi. Silmät vuotaa myös varsinkin toiselta puolelta tosi paljon ja valuvat pitkälle kun ei ole edes niitä karvoja pysäyttämässä. Ehkä myös tuuli osuu nyt enemmän silmiin. Koitamme kuitenkin vähän aikaa mennä lyhyellä versiolla, naaman saa näin ainakin pysymään kuivana paremmin kuin pitkät karvat jotka ovat helposti melkein koko ajan märkänä. Ehkä uusi ruokavalio auttaisi...

Kuvasta näkee myös Ivin mielipiteen kylmällä ilmalla ulkoilemisesta, ei sinne pihalle seisoskelemaan pakkasella mennä...


3 kommenttia:

 1. Osaatko suositella maltan koira kenneliä joka olisi toiminassa ja jonka sukutaulut ja muut tärkeät asiat olisivat kunnossa?

  VastaaPoista
 2. Moikka,
  kannattaa ottaa yhteyttä johonkin Maltalaiset ry:n sivuilta löytyvistä kenneleistä. Niitä ei kovin montaa ole mutta ovat kaikki luotettavia kasvattajia joilta saa varmasti apua monessa asiassa:
  http://www.toydogs.net/maltalaiset/
  Lähtisin ehdottomasti liikkeelle tuolta rotuyhdistyksen kautta jos olisin hankkimassa maltankoiraa.
  Hallituksen yhteystiedoista löytyy myös pentuneuvojan tiedot ja häneltä voi kysellä mahdollisista tämän hetkisistä ja tulevistakin pentueista.
  Toivottavasti tästä oli edes vähän apua:)

  VastaaPoista