torstai 30. lokakuuta 2014

Match show-ura jatkuu

Viikonloppuna Flou osallistui toiseen mätsäriinsä ja nyt sujui jo ihan superisti ekaa kertaa paremmin! Flou käveli aivan täydellisesti mukana, seisoi eikä istunut tai pyörinyt ja antoi pöydällä katsoa hampaita vaikka tuomari halusi katsoa ne varmaan viiteen kertaan. Siis hyvä vaan että saadaan paljon harjoitusta siitäkin. Flou ei myöskään häiriintynyt yhtään edessä ja takana kulkevista pennuista joilla oli vielä lapsia ohjaajina ja jotka kirjaimellisesti hyppivät päälle. Nämä on hyvää treeniä meille, ja palkkaan Flouta tosi paljon kun hän pystyy keskittymään tällaisissa ympäristöissä. Varsinkin muiden ihmisten ja koirien ympärillä keskittyminen on välillä hankalaa kun Flou tykkää niin paljon kaikista ja haluaisi aina tervehtiä.

Yhtä kiva juttu oli se, että tapasimme Floun veljen! Tämä veli oli se pentuna kaikkein pienin, Flou oli toiseksi pienin. Yllättävän eri näköisiä pojat naamasta olivat, mutta muuten aika saman kokoisia ja luonteeltaan ihan saman oloisia. Ihan erilaisessa trimmissäkin tosin olivat. Floulla paljon pidempi turkki mutta silti paljon vaaleampi. Pojat olivat myös silminnähden iloisia kun kohtasivat taas toisensa ja olivat niin täydelliset leikkikaverit toisilleen. Ihan saman kokoiset ja Flou pääsi viimeinkin leikkimään "villakoiraleikkejä" kun Ivi ja Ariel eivät sellaiseen lähde (hakataan etukäpälillä kaveria).

Ostin Floulle myös fleece-manttelin jossa on silkkinen sisäpinta. Vaikutti ainakin alkuun sellaiselta ettei takuttaisi turkkia ihan kamalasti minkä nuo meidän Hurtan manttelit kyllä tekevät vaikka muuten ovatkin tosi ihanat ja lämpimät. Sitä olisikin melkein jo heti mätsäripäivänä tarvittu kun ulkona oli todella kylmä ja koko aamun satoi sellaista jäistä tihkua. Siitä huolimatta meillä oli tosi mukava mätsärireissu. Seuraavaksi kerraksi taidetaan kuitenkin etsiä hallimätsäreitä;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti