keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kaunis syksy

Syksy ei ehkä ole meidän lempivuodenaikoja sateineen ja tassupyykkeineen ja pimeyksineen ja kylmäkin tulee mutta onhan siinä syksyllä aina ne pari viikkoa kun ulkona on kauniin väristä ja puut tiputtelee lehtiään. Ennen kuin sekin kaikki muuttuu tylsäksi harmaaksi. No mutta ehdimme saada muutaman kuvan kun värit olivat vielä kivoja ja aurinkokin hiukan paistoi.

Lehtikasoissa oli kiva leikkiä mutta ikävää oli se, että sieltä seasta löytyi kaikenlaisia "aarteita" jotkan koiran kuono tarkasti haistoi mutta joita ei voinut nähdä. Esim. iso pala pizzaa. (?!) Floun luoksetuloa on vahvistettu niin paljon että sain hänet jopa tulemaan luokse pizzapala suussa, pienen epäröinnin jälkeen kun hän hetken mietti että saisiko siitä hyvän hippaleikin aikaiseksi mutta sitä ei onneksi olla hänen kanssaan alettu harrastaa. Jouduin kyllä sormilla sen kaivamaan melkein kurkusta asti ulos. Sai sitten kalkkunaa vaihtokauppana.

Eilen oli sitten pesupäivä ja tänään tottakai sataa. Saatiinhan sitä yksi ilta valkoisistakin koirista nauttia. Ivin takit ja puserot on myös jo kaivettu esiin, kylmä alkaa olla. Toissailtana Flou ei myöskään halunnut lähteä enää iltakävelylle koska paleli. On siinä pennulla taas ihmettelemistä kun pitää tottua ihan uusiin lämpötiloihin ja kohta on ensimmäinen talvi lumineen ja pakkasineen edessä.

1 kommentti:

  1. Oho, siinä on jo vahva luoksetulo jos ehti siirtää pizzan syöntiä kutsun tieltä! Tiedän että eräs terrieri-neiti olisi syönyt herkun alta pois ja sitten hakenut minulta herkut...

    VastaaPoista