maanantai 29. syyskuuta 2014

Mökkeilyä

Viimeisin viikonloppu mökillä oli taas ihanaa ja rentouttavaa aikaa. Ilmakin sattui vielä olemaan aika hyvä. Koirien kanssa mökkeily on kyllä aina yhtä kivaa. Erityisen kivaa Floun mielestä oli puolukat ja sienet. Sieniä hän koitti varastaa ämpäristä aina kun silmä vältti, samoin kuin puolukoita. Lopulta hän tajusi, että puolukoita voi vetää suoraan puskasta. Kyllä maistui.

Illalla ja pimeällä vähän pelottaa aina päästää koirat pihalle koska ei yhtään näe mitä siellä metsän keskellä saattaisi liikkua. Onneksi kukaan hauvoista ei koskaan halua lähteä pidemmälle vaan käyvät ihan mökin vieressä tarpeillaan. Ja Floullakin sattui niin paljon vähemmän pissavahinkoja kun ovesta pääsee ulos pissalle niin helposti ja nopeasti verrattuna kerrostaloasumiseen ja arkeen.


Ivi ja Flou jaksoivat leikkiä ja juosta ulkona, Ariel katseli suurimmaksi osaksi vierestä. Kyllä hänkin alkaa välillä innostua leikkimään, ja sain kaikki kolme yhteen kuvaankin leikin kesken. Tämä oli myös historiallinen viikonloppu koska Ariel leikki ensimmäisen kerran Floun kanssa kahdestaan ilman Iviä. Tässä alemmassa kuvassa lentää tosin Ivi ja pupukorvat.


Floun kanssa on harjoiteltu paljon agilityä tukevia asioita, alkaen tietysti ihan paikalla pysymisestä, leikkimisestä, kontaktista, ja hiukan on tehty namialustaa ja käsiliikkeiden seuraamista, esimerkiksi.

Mökillä oli paljon tilaa ja aikaa joten askartelimme erittäin ruman "hyppyesteen" jolla harjoittelimme takaakiertoja. Asioiden kiertämistä oltiin harjoiteltu jo kotona erikseenkin. Nyt ensimmäisen kerran "oikean" hypyn kanssa meni kyllä tosi hyvin ja ainakin Floulla oli kivaa.


Perus mökkiväsymys alkoi taas painaa kun ulkona oli riehuttu pitkin päivää. 
Tämän näköistä porukkaa löytyi iltapäivällä pihalta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti