perjantai 22. elokuuta 2014

Vauvajuhlia

Muutama viikko ajassa taaksepäin, juhlimme vielä vauvajuhlia ja odottelimme pennun saapumista. Siskoltani Flou sai jo ennen saapumistaan perinteisen "vaippatornin" joka oli koiratyyliin lähinnä herkkutorni. Pureskeltavaa pennulle ja varastoon vanhemmankin koiran puruherkkuja, lelu ja oma kuppi sekä kakkapusseja. Tämä oli kyllä aivan ihana yllätys ja upea lahja.


Pian se KAUAN, koko kesän ajan, odotettu luovutuspäivä saapui ja juhlimme vanhemmillani Floun "ristiäisiä". Minulla ei ollut vielä tietoa pennun nimestä mennessäni hakemaan sitä kotiin, mutta noin viiden minuutin jälkeen kun olin viettänyt pennun kanssa aikaa nimestä ei enää ollut epäilystäkään ja mietin ainoastaan haluaisinko kirjoittaa nimen U:lla vai W:llä (Flou/Flow) mutta päädyin suomalaiseen versioon:)
Tämä nimi ei ollut missään vaiheessa harkinnassa kun koko kesä pyöriteltiin nimivaihtoehtoja. Floun nimi vain putkahti jostain olisiko ollut päivää ennen luovutusta. Olin tiukasti päättänyt että nimi alkaisi E:llä tai O:lla ja jatkaisin vokaalialkuisia nimiä. Vaihtoehtoja oli useita, mutta mikään ei kuitenkaan tuntunut täydelliseltä. Ja lopullista nimivalintaa en ole sekuntiakaan katunut.


Nimijuhlaa ei tosiaan oltu kovasti suunniteltu, mutta tehtiin nopeasti mokkapalat kahvipöytään. Ei mikään kakunkoristelun taidonnäyte, aika järkyttävän näköinen suoraan sanottuna. Sisko leipoi tortun ja minä viskoin vähän sinne päin koristeet päälle. Saa siitä sentään selvää että siinä jotain lukee. Ja maku oli hyvä. Se on pääasia.


Aina yhtä rohkeana ja pää edellä joka paikassa ensimmäisenä Flou oli repimässä omia lahjojaankin jo auki. Ei näitä kuvia voi kuin katsoa ja ihmetellä miten kamalasti tuo pieni pallo on kasvanut muutamassa viikossa. Tuntuu että hän on melkein kaksi kertaa isompi nyt kuin näissä kuvissa. Ja kyllähän se melkein onkin. Lähes Arielin kokoinen jo. Hui kauheaa. Kyllä aikaa lentää pennun kanssa ja ihan oikeasti ne kasvavat silmissä.
Ja turkin väri on myös muuttunut aika paljon, ainakin itse huomaan eron. Näissä on vielä tosi musta, vähän vaaleampana näkyy tuo kuono. Nyt on sitten kaikenlaisia sävyjä mustasta tumman harmaaseen ja ruskeaan erotettavissa.


Täällä on sitten vielä perheen uusi vauva harjoittelemassa hyviä pöytätapoja omissa ensimmäisissä juhlissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti