sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Vauva tuli taloon

Nyt hän on täällä, meidän ihana kääpiövillakoiravauvamme.
Monta kuukautta kestäneen nimen pohdinnan jälkeen kaikki selkiytyi heti kun hän saapui kotiin ja poika sai kutsumanimekseen Flou.

Tämä pieni pallero pitää meidät hyvin kiireisinä ja paljon on ihmeteltävää puolin ja toisin.
Ensimmäiset päivät ovat menneet hyvin ja kyllä tätä pentua on jo nyt rakastettu koko rahan edestä. 
Kunhan saadaan taas arki sujumaan ja alkuhässäkästä selvitään niin kirjoittelen lisää miten elämä täällä on lähtenyt kulkemaan.


Flou on siis harmaa villakoira, äiti valkoinen ja isä harmaa. Nämä kaverit syntyvät ihan mustina ja nyt sitten odotellaan että missä vaiheessa ja miten paljon väri vaalenee, ei välttämättä paljoa.

Tästä alemmasta kuvasta näkee että turkin väri auringossa näyttää taittuvan vähän ruskeaan, tai ainakin siitä näkee että ihan musta se ei ole. Mutta mikä tärkeintä, pentu on rohkea ja iloinen ja leikkisä. Häntä heiluu ja elämä hymyilee.


4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon perheenlisäyksen johdosta!
  Jotenkin luulin, että teille tulee kolmas maltalainen taloon, mutta tulikin puudeli. Kyllä nyt tulee villiä menoa, puudelithan ovat vallan energisiä ja leikkisiä koiria. En ole rauhallista, maltillista puudelia koskaan tavannut, jokikinen on ollut todellinen turbopakkaus, ihana sellainen.
  Mustaa valkoisella, se sopisi nyt teidän blogin nimeksikin. Mitäs Ivi & Ariel tykkäävät uudesta tulokkaasta?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnea! Serkulla on harmaa kääpiövillakoira ja se oli ihan "piki"musta vauvana, mutta jossain vaiheessa sieltä alta alkoi pilkottamaan harmaata, kunnes muuttui kokonaan harmaaksi. Saako udella, että mikä on Floun virallinen nimi? Ettei vaan olisi samasta paikasta?! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Tytöt vielä vähän ihmettelee että tuliko se jäädäkseen:) Mutta kilttejä ovat olleet kaikki toisilleen.
  Toivotaan, että olisi energinen tapaus tämäkin. Tosin kyllähän koiran pitää osata rauhoittuakin se on ihan yhtä tärkeää.

  VastaaPoista
 4. Ainiin ja Uskomattoman kennelistä siis!:)

  VastaaPoista