tiistai 22. heinäkuuta 2014

Aina ei voi päästä mukaan...

Nyt on kesän lomat, tai oikeammin sanottuna reissut, kaikki takana. Ainakin sellaiset, mihin ei nallet pääse mukaan. On se aina niin vaikeaa jättää nuo hoitoon vaikka saavatkin olla tutussa paikassa ja rakkaiden ihmisten kanssa. Mihinkään muualle en niitä jättäisikään.

Viimeiselle reissulle lähtiessä häkki otettiin mukaan että nalleilla olisi oma pesä missä oleilla ja rauhoittua kun viettivät vanhemmillani vähän pidemmän ajan ja ovat kotonakin tottuneet omiin häkkeihin ja "luoliin".

Kun tein lähtöä, molemmat menivät heti häkkiin istumaan ja odottamaan että pääsisivät matkalle mukaan. Miten tällaisista voi edes olla viikkoa erossa :/2 kommenttia:

  1. Sydäntäraastaavaa on kyl varmaan jättää, vaikka tietää niiden olevan hyvissä käsissä.
    Ai niin... osaatko neuvoa noist häkeistä, että miten valota oikea koko yhdelle koiralle? Entä kahdelle? Mikä koko toi on joka näkyy kuvassa?

    VastaaPoista
  2. Kuvan häkki on kokoa L (70x52x52). Meidän molemmat tytöt mahtuvat sinne hyvin ja esim. autossa matkustavat siellä. Yhtään isompia koiria en kyllä sinne kahta laittaisi kerralla, mutta tykkään myös että koirilla on tarpeeksi tilaa häkissä. Siitä syystä ottaisin itse yhdelle koon M häkin (60x42x42) joita meillä yksi onkin... vaikka mahtuisi varmasti myös pienempään häkkiin.
    Perussääntöhän on että koiran pitää mahtua ainakin makaamaan ja kääntymään häkissä, mutta itse siis tykkään että ei kovin ahtaasti tarvitsisi siellä olla jos joskus joutuu yhtään pidempiä aikoja vaikka jossain tapahtumissa siellä viettämään.

    VastaaPoista