perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Tällaista puuhailtu tällä viikolla...

1.Tapasimme ihanan pienen 10-viikkoisen vauvakoiran. Ivi ja Ariel näyttivät ihan jättiläisiltä kun pikkuinen oli vain sellainen 1,5kiloinen pallero. Hiukan hän ihmetteli aluksi Ivin hieman tavallista äänekkäämpää leikkityyliä, mutta se oli sitten kuitenkin aina lopulta vauvakoira joka juoksi Ivin perässä ja koitti koko ajan saada jatkamaan leikkiä. Ariel ei niinkään kiinnostunut noista leikkihommista vauvelin kanssa, vähän juoksi siinä mukana muodon vuoksi mutta Ivi oli ihan alusta asti tykästynyt uuteen kaveriin. Joka oli tosi ihanaa, koska Ivi ei tosiaan noita uusia koirakavereita niin mielellään ota mukaan piireihin. Näin pieniä pentuja tosin ei aikoihin olla nähtykään.

2. Ivin kanssa kävimme agility epiksissä kisaamassa. On se aina yhtä hermoja raastavaa ja jännittävää. Tällä kertaa extra-jännitystä aiheutti se, että viime kerralla samaisella kisapaikalla Ivi ei suostunut kiipeämään A-estettä koska sen pinta oli niin liukas, eikä sellainen kiva päällystetty mitä omalla seuralla on. No tällä kertaa se meni oikein mahtavasti. Itse asiassa koko rata meni todella mahtavasti. Ivi odotti lähdössä, joka nyt ei ole mitenkään tavallisesta poikkeavaa, mutta hän lähti jopa liikkeelle heti kutsusta (joka ei aina ole sitten ihan niin varmaa, sinne lähtöön on jostain syystä välillä kiva jäädä istuskelemaan...) 

Hieno nolla rata se oli, ja Iville tosi hyvällä vauhdillakin. Muutama sekunti alle ihanneajan, mutta kolmen parhaan joukkoon ei vauhti riittänyt. Muista sijoituksista ei sitten ole meillä tietoa. Mutta ei sille mitään voi kun kaverit on nopeampia ja suurimmaksi osaksi aika lailla isompiakin. Meille Ivin kanssa se on aina huippusuoritus jos minä muistan ohjata oikeisiin paikkoihin ja Ivi ei jää haistelemaan maata... :) 

3.Olemme nyt sitten viimein alkaneet jossain mittakaavassa harjoitella pientä (hyvin pientä) koiratanssiesitystä Ivin kanssa, mutta en lupaa että siitä tulee koskaan valmista!! :D

4.Ja sitten ISO uutinen... meille on mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulossa perheenlisäystä! Vielä ei uskalla enempää sanoa, mutta vauvauutisia lisää lähiaikoina...


3 kommenttia:

 1. Ihanaa! Koiravauvauutisiako? :)

  VastaaPoista
 2. Liittyvätkö kohta 1 ja 4 toisiinsa? ;)

  VastaaPoista
 3. Ykkönen ja nelonen eivät varsinaisesti liity toisiinsa, tuo kyseinen pentu on hyvän ystävän uusi perheenjäsen jonka tapasimme ensimmäistä kertaa:)
  On ne pennut vaan aina niin ihania! En edes muistanut miten kovaa tuollainen pieni pallerokin voi purra niillä pikkuhampaillaan:D kyllä pentukuume nousi taas entisestään jos mahdollista, pitää siis paljastaa että koiravauvauutisista tietysti on kyse:)

  VastaaPoista