perjantai 2. toukokuuta 2014

Piikkejä ja vappupalloja

Ennen kuin vappua päästiin juhlimaan oli tällä viikolla rokotukset. Emme olleet ennen käyneet tällä lääkäriasemalla, ja Ivi ei edes huomannut että se oli lääkäri koska suostui kävelemään sinne sisään ihan omin jaloin. Ilmeisesti tämä lääkäri ei haissut samalle kuin kaikki muut missä olemme käyneet, koska niihin Ivi ei kävele kymmentä metriä lähemmäs ovea.

On kyllä mukavaa että yleisrokotukset sekä rabies voi nykyään laittaa yhdellä piikillä. Vähemmän piikittämistä. Ja myös mukava että ollaan vaan Suomessa ja rokottaa ei ole pakko kuin kolmen vuoden välein. Käynti sujui todella hyvin, molempia vähän jännitti mutta perustarkastukset menivät hyvin ja rokotuskin oli ohi ennen kuin edes huomattiin. Eikä kumpaakaan nyt edes niin paljoa pelottanut kun herkutkin maistuivat hyvin lääkärissä ollessa.

 Vappuna sitten grillattiin ja hengattiin omalla pihalla. Tosin ei sitä iloa niin pitkäksi aikaa riittänyt kun ensin tuli vettä, ja sitten kuuro jotain rännän tapaista ja lopulta rakeita. No kyllähän ne pääsiäisen ilmat olivatkin jotain ihan liian hyvää kestääkseen monen juhlapäivän ajaksi.


Sisällä iso kissa vahti kahden pienen koiran nukkumista.2 kommenttia:

  1. Olipas mukava lääkärireissu teillä. Kiitos muuten hotellivinkistä. Juur mietittiin hyviä hotelleja kesäks mihin sais koirat mukaan. Ois taas juttuvinkki: Koiran vaatetus; mitä vaatteita teillä käytetään ja miksi? :)
    -M-

    VastaaPoista
  2. Kiitos juttuvinkistä!
    Kyllä moniin hotelleihin saa nykyään viedä koiran, kunhan kyselee ja varmistaa etukäteen. Esim. tassut kartalla- palvelusta voi etsiä myös vaikka ravintoloita joihin pääsee koiran kanssa. Melko pääkaupunkiseutupainotteinen vaan vielä tällä hetkellä tuo tarjonta sivulla ravintoloiden osalta mutta sieltä saattaa tulevaisuudessa löytyä aika kattavastikin eri koirakohteita ja infoa, uskoisin.

    VastaaPoista