keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ja +34 torin mittarissa

No helteet loppuivat kuin seinään mutta kyllähän olikin kuuma toukokuinen viikko.

Helteet veivät taas Ivin ulkoiluhalut ja Arielin ruokahalut... 
Ulkona on käytiin lähinnä kävelemässä varjoon ja sitten istuskeltiin siellä katselemassa maailman menoa. Ariel söi pari kuuminta päivää todella huonosti, ei juuri mitään. Hänellä tuntui olevan tosi kuuma koko ajan ja välillä hän läähätti sisälläkin, joka loppui kyllä heti kun kastelin viileällä suihkulla selän. (Huom. ulkona ollessa on kuulema parempi kastella koiran tassut ja maha kuin selkä.) Onneksi molemmat koirat kuitenkin joivat koko ajan tosi hyvin ja säännöllisesti.

Muistelin että edellisenä kesänäkin olisin kirjoitellut Arielin huonosta syömisestä helteiden aikaan mutta en löytänyt kyseistä kirjoitusta. Ehkä vain kuvittelin että kirjoitin siitä. En kuitenkaan usko että kuvittelin Arielin huonoa ruokahalua vaan kyllä se on ennenkin tainnut mennä aika huonoksi kun on liian kuuma. Onneksi Ariel on lähiaikoina ennen helteitä syönyt todella hyvin ja ei ole ihan niin laihassa kunnossa kuin joskus aiemmin, joten ehkä tämä pieni paasto ei nyt vaarallista ole. Yhtenä yönä Ariel söi vasta kahden aikaan kun tarjosin hänelle ruokaa kun ei koko päivään ollut oikein mikään maistunut. 

Tällaisia helteisiä terveisiä täältä, odotellaan taas vähän lämpimämpiä ilmoja koska eihän tämä sadekaan nyt mukavaa ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti