perjantai 11. huhtikuuta 2014

Metsä

Lenkkipolut on taas kuivuneet sen verran ja ilmat lämmenneet että päästiin ihan kunnon metsälenkillekin piiitkästä aikaa. Aurinko paistoi ja saatiin muutama ihan kiva kuvakin.

Oli ihanaa kävellä metsässä toista tuntia kun koirat saivat mennä omia menojaan ja Ivinkin viitsi päästää vapaasti kulkemaan pidemmäksi aikaa. Ariel nyt saa aika paljon vapauksia lenkeillä muutenkin kun ei lähde paria metriä kauemmas mutta Iviä ei ihan joka paikassa viitsi päästää. Suurimpana syynä se, että hänelle on taas alkanut kaikki kakkakasat maistua, dieettiruuasta johtuen varmaan. Saa olla koko ajan vahtaamassa että mitä se nyt haistelee tai maistelee, meillä päin varsinkin kun ihmisillä on enemmän tapana jättää ne kakat sinne maahan kuin kerätä ne pois... ja onhan sieltä alkanut löytyä taas jotain pupun papanan tapaisia herkkujakin... ja Ivi on todella nopea hotkaistessaan kaiken suihinsa.

No täällä sitä mennään... kuvista aina huomaa viimeistään että voisi sen lyhytkarvaisenkin koiran harjata vähän useammin... 
Moppi etsimässä aarteita metsästä.
Olipas kivaa, voi kun mami jaksaisi ajaa meidät tänne metsän keskelle vähän useammin. Me saatiin viimein kevään ensimmäiset punkkikarkotteetkin niskaan, nekin ötökät on kuulema aikaisin liikkeellä! Hyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti