tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hotellielämää

Koirien kanssa matkustaessa on välillä nukuttu teltassa, mökeissä, asuntoautossa, hotelleissa, kavereiden nurkissa ja välillä autossakin. Älkää kysykö lisää:D 
Suomessa on monia hotelleja jotka toivottavat koirat tervetulleiksi, osaan pääsee maksua vastaan ja joihinkin voi päästä ilmaiseksikin. Turun Caribiassa oli meidän viimeisin yöpyminen ja siellä saa kyllä rahoilleen vastinettakin.


Respasta saa ilmoittautuessa mukaan pienen pussin koirakaverille. Onhan tämä nyt mukavaa, itsellekään ei irtoa mitään tervetulolahjaa mutta karvaisille kavereilla kyllä:D


Pussin sisältöä. Nuo isommat tikut olivat jopa hyvin vähärasvaisia ja Ivikin pystyi niitä syömään. Ja kakkapusseja nyt kuluu aina. 


Vesikippoa meillä ei olisi ollut mukanakaan, mutta ei hätää kun hotelli tarjoaa sellaisen. Se oli huoneessa valmiina odottamassa. Lisäksi oveen voi kiinnittää lapun roikkumaan ilmoituksena siitä että huoneessa asuu nelijalkaisia.


Ivi pääsi nauttimaan hotellielämän mukavuuksista enemmänkin, aamiainen sängyssä... Ruoka maistui aika hyvin kun en ehtinyt edes kuvaa ottaa kun kuppi oli jo tyhjä.


Ariel ja Ivi odottelivat huoneessa rauhassa kun me ihmiset kävimme kylpylässä uimassa ja syömässä. Välillä on mukavaa kun koirienkin kanssa voi matkustaa suhteellisen stressittömästi ja vaivatta, ja jopa tuntee olevansa tervetullut ihan koirien kanssakin. Onhan se kivaa kun muutkin haluavat vain parasta parhaille ystävillesi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti