sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ivi juhlii

Ivillä oli siis synttärit, ja synttärilahjoja oli taas iso kasa. Ivi ei olisi vaan yhtään jaksanut avata lahjoja, jotka hänelle tuotiin heti aamusta sänkyyn, kun jo ekasta tuli niin kiva lelu että mitä sitä enää muita availemaan. 


Onneksi Ariel tuli kuitenkin avuksi, ja olihan siellä paketti ihan Arielille itselleenkin osoitettu.


Yksi paketti oli kuitenkin kiva ja pehmeä ja Ivikin innostui taas avaamaan lahjoja. Taisi arvata mitä sieltä löytyy.


Tipu! Uudella Tipitiillä leikittiin niin paljon, että meni hiuksetkin silmille! Kyllä nyt on valinnanvaikeutta kun Herra Kana (kyllä, herra kana...) sai Tipusen kaverikseen. Ivi ei tykkää leikkiä millään niin paljon kuin pehmeillä pallon muotoisilla leluilla, mieluiten mahdollisimman isoilla!!


Muita lahjoja Ivi sai tonnikalapaloja ja kanaluita, ja lisäksi uuden hihnan joka on tosi hieno! Siitä kuvia lisää, Arielillakin on nimittäin uusi hihna joka ei ole vielä blogiin asti kerinnyt.


2 kommenttia:

  1. Ivi ja Ariel on ihania! Me ollaan ihan faneja :D Hyvää synttäriä (myöhässä), Ivi! Myyn paras lelu on Herra Haisuli, joka on ankka. Ehkä bichon-rotuiset tykkää kovasti linnuista? ;)
    T: Snii & Pikku Myy
    http://myylion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. kiitos snii ja myy! voi miten mahtavaa että teiltäkin löytyy herra-niminen lelu, meillä on 90% leluista herra-alkuisia ;)

    VastaaPoista