keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kisaamista ja treenejä

Ivi ja Ariel osallistuivat oman seuran järjestämiin agilitykisoihin jokin aika sitten. Mini mölleissä oli 12 koiraa ja 16 starttia koska muutamat halusivat tehdä radan useampaan kertaan. Rata ei ollut mikään ihan yksinkertainen ja itse panikoin eniten sitä, miten kumpikaan koira selviäisi kun hallissa oli niin paljon meteliä ja ihmisiä ja muita koiria. No, jälleen kerran olin itse ilmeisesti ainoa joka stressasi koska molemmat tekivät huippuradat ilman mitään ongelmia!

Tuloksena molemmille nollaradat, Arielin tulos -5,67 ja Ivin -12. Minusta vauhtikin oli aivan sieltä parhaasta päästä molemmilla, mutta mukana oli toinen toistaan nopeampia koiria ja olihan noilla isoimmilla mineilläkin taas hurjasti kokoeroa meidän kaksikkoon. Eli huippusuoritus molemmilta, parempaan ei olisi pystytty ja sijoitukset olivat Ivi kolmas ja Ariel neljäs! Olin niin ylpeä molemmista.

Näitä ratoja ei valitettavasti saatu nauhalle, mutta seuraavana päivänä oli treenit jossa pääsimme tekemään kisaavien rataa edellisen päivän kisoista. Ivi ja Ariel vaikuttivat molemmat tosi väsyneiltä, en tiedä johtuiko edellisen päivän kisoista vai onko kaksi päivää agilityä peräkkäin vain yksinkertaisesti liikaa meille ihan jostain muusta syystä, mutta unista menoa oli ja varsinkin Ivi oli kuin toisella planeetalla. Ihan kauheasti ei mitään sitten enää viitsitty hinkata.

Tässä kuitenkin pari videota, Arielin ihan ok rata ja jotain pätkiä Ivin menosta.

Ariel:

Ivi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti