perjantai 3. tammikuuta 2014

Joulun juhlintaa

Uusivuosi aloitetaan sitten vähän myöhäisellä joulupäivityksellä.
Välipäivät oltiin reissussa joten siksi vasta nyt ehditään kertoa meidän joulunvietosta. Tässä siis jouluaaton tunnelmia.


Nallet ja lahjakasa. Ennen lahjojen jakoa oltiin syöty jouluateria, mutta tänä vuonna nallet saivat tyytyä kanafilepäällysteisiin luihin ja normaaliin ruokaansa, koska Ivin haimavaivojen takia en halua antaa heille mitään erikoista syötäväksi. Nameina oli kyllä keitettyä kanaa joten vähän jotain extraa kuitenkin.


Ivi oli aattoiltana niin väsynyt ettei jaksanut enää yhtään mitään. Koko päivän oli kaikenlaista puuhailua ja tekemistä ettei yhtään ehtinyt rauhoittua, joten uni vei kyllä lopulta voiton ennen kuin lahjoja päästiin edes avaamaan.


Ivi ja Ariel oman lahjakasansa kanssa. Ivi on niin väsynyt ettei jaksa edes tulla häkistä ulos, Ariel nyt tietysti jaksoi nostaa päätä kuvaa varten. Kauhea määrä lahjoja kyllä oli.


Pukki oli tullut paikalle poroilla, ja tässä pukki esitteli poronsa Petterin ja Paavon. Kovin ovat pienen näköisiä, mitenhän ovat jaksaneet kelkkaa vetää kun luntakaan ei ollut yhtään...


Ariel pääsi pukin syliin istumaan… ei pelottanut, oli tuttu pukki;)


Ivillä ja Arielilla oli pöydän alle rakennettu oma paikka. Siellä oli omassa kevythäkissä kiva nukkua rauhassa.


Moi vaan kaikki, meillä oli kiva joulu ja paketeista löytyi paljon herkkuja, muutama lelu ja Iville uusi villapaita. Paras lahja oli pehmokana eli herra Chicken joka oli Ivillä niin kovassa käytössä että sitä piti paikkailla jo ennen uutta vuotta koska siihen tuli reikä josta täytteet pursuivat ulos. Ai niin ja tytöt saivat myös ihanan viltin joka oli käsin tehty. Täytyy esitellä ainakin herra Chicken ja tämä uusi viltti seuraavissa kirjoituksissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti