torstai 16. tammikuuta 2014

Ivi edustaa

Jokin aika sitten meidän agilityseuran hallista tehtiin juttua lehteen ja meidän ryhmän treeneihin sattui kuvaaja paikalle. 

Ivi ja Ariel olivat jo aika väsyneitä kun treenien lopuksi otettiin kuvia, ja Iviä myös taisi jännittää kun yhtäkkiä tutussa hallissa tapahtui niin paljon kaikkea uutta ja treenit eivät menneetkään ihan normaalirytmillä. Kaikkia koiria kuvattiin, ja meidän hauvoista tällä kertaa Ivi sai kuvansa lehteen, ehkä hän hyppäsi edustavammin kuin Ariel.;) Niin kuin kuvasta näkyy, Ivi suorittaa rataa vaikka silmät kiinni.


Harmillista on se, että melkein heti lehtijutun jälkeen saimme tietää, että treenitila joka on seuralla vuokralla ja jonka piti olla meillä koko talvikauden ajan ja mahdollisesti myös joskus jatkossa, on myyty pois ja saamme harjoitella siellä enää tammikuun loppuun. 

Saa nyt sitten nähdä mitä lopuille talven treeneille käy. Halli oli niin kiva kun esteet saivat aina olla siellä eikä niitä tarvinnut raahata lukkojen taakse joka välissä, ja myös se oli erittäin mukavaa että hallia sai suht edullisesti vuokrata itselleen jos halusi treenata koiriaan. Mekin olemme Ivin ja Arielin kanssa käyneet siellä omia treenejä tekemässä, viimeksi tällä viikolla kun kylmiä päiviä on ollut niin monia eikä ulkona olla paljoa pystytty lenkkeilemään. Oli kiva saada koirille kunnolla liikuntaa ja myös tehdä rauhassa juttuja. Toivotaan, että jostain löytyisi uudet treenitilat että päästäisiin edes ryhmän kanssa se kerran viikossa treenaamaan mihin ollaan totuttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti