maanantai 20. tammikuuta 2014

Hei vaan pakkanenTalvi tuli sitten kerralla ja kovaa, ja Ariel ei ainakaan ollut yhtään valmis. Edellisistä vuosista poiketen jopa Ivi on ollut innokkaampi ulkoilemaan -13 asteessa. (Ei sentään sen kylmemmässä:) Iviä ei viime vuosien perusteella saa kotiovelta lähtemään pois päin jos pakkasta on yli 10, ja kaikista toppa-asuista huolimatta aina on liian kylmä.

Nyt sitten Ivi on ihan mielelläänkin kävellyt ulkona, mutta Ariel on ollut aivan raukka jopa lyhyillä pissakäynneillä missä ei olla menty pihaa pidemmälle. Minuutin ulkona olon jälkeen Ariel alkaa kävellä nostaen vuorotellen jokaista eri jalkaa ilmaan, ja näyttää aivan hullulta kävellessään. Etujalka, takajalka, kaikki vuorotellen ilmassa hän koittaa pomppia eteenpäin ja on selvästi todella tuskissaan kun tassuja palelee. Nämä kävely-yritykset ovat niin kamalan surullisen ja vaikean näköisiä että hänet on aivan pakko kantaa sisään.

Välillä olen huomannut, että Arielin takajalat ovat ilmeisesti helpommin paleltuvat kuin etujalat, koska esimerkiksi oven avausta odottaessa Ivi seisoo toinen etutassu ilmassa kun taas Ariel nostaa toista takajalkaansa ilmaan. Tai ehkä se vain on dramaattisemman näköistä seistä takajalka ilmassa:)

Täällä kovat pakkaset vaan jatkuu, -19 oli kun aamulla käytiin yhdeksän jälkeen ulkona. Ei siinä paljon lenkille lähdetä. -15 on luvattu vielä päiviksi eteenpäin. Pitää siis keksiä lisää tekemistä sisätiloissa.

Etkö mami nää että meil on kylmä?? Ei tää jalka enää ylemmäs tästä nouse...

2 kommenttia:

  1. Hei! Voin suositella fleecetossuja paleleville tassuille. Meillä shelteillä ovat toimineet parhaiten Jokke-merkkiset. Ovat pehmeät, ja tarrat toimivat hyvin. Jäykät tarranauhat eivät ole koskaan käyneet meidän tyttöjen pirtaan :-)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitos vinkistä, täytyy katsoa jos jossain pääsisi testaamaan tuollaisia. Ivi on vaan vähän sellainen ettei tykkää jos jaloissa tai tassuissa on mitään, eikä edes lahkeellisissa toppapuvuissa kävele. Ehkä se on vaan totutuksesta kiinni, ei se kivaa ole kun kavereita palelee niin kauheasti:)

    VastaaPoista