tiistai 31. joulukuuta 2013

Tervetuloa 2014!

Kiitos kaikille vuonna 2013 Arielin ja Ivin seikkailuja seuranneille!

Meillä oli kaikenkaikkiaan oikein mukava vuosi. Juuri viime viikkoina tapahtunutta Ivin haimatulehdusta lukuunottamatta molemmat nallet olivat hyvinvoivia ja terveitä, joka on aina tärkeintä. Molemmat ottivat ensimmäiset agility-starttinsa vaikka virallisiin kisoihin asti ei olla vielä päästykään. Ariel on saanut ihan uuden innon lajiin ja pelokkaasta hiipijästä joka vuosi sitten nähtiin ei ole enää merkkiäkään. Ivi taas aloitti vasta viime keväänä alkeiskurssin parissa ja on nyt jopa jo pidemmällä kuin Ariel. 

Monissa uusissa paikoissa on käyty vierailulla ja retkillä, kesällä Norjassa asti. Pitkästä aikaa olemme myös asuneet koko vuoden samassa paikassa (ehkä jopa ensimmäisen kerran koko Ivin elämän aikana) joka on varmasti ollut helpotus kun maisemat eivät ole koko ajan muuttuneet.

Mutta ei muistella nyt tämän enempää menneitä, vaan toivotetaan uusi vuosi tervetulleeksi ja otetaan vastaan kaikki uudet seikkailut mitä se tuo tullessaan!

Paljon iloa, terveyttä, rakkautta ja onnellisia hetkiä vuodelle 2014!

Pikkujoulua juhlimassa muutama viikko sitten.
Lahjanarut päässä. 

Ps. Paljon haleja ja pusuja kaikille karvakavereille jotka pelkää pommeja!! Pysykää sisällä ja katselkaa vaikka verhot kiinni telkkaria jos ei sitten pelottaisi niin paljon.

2 kommenttia:

  1. "Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
    tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat,
    vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat." eli toisin sanoin: Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samoin kaikkea tuota teille! :)

    VastaaPoista