sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Koira 2013

Tämän vuoden Koira 2013- messuilla ehdin käymään perjantaina ja kyllä siellä riitti taas ihmettelemistä. Harmi vaan jälleen kerran kaikki tapahtumat joissa minun olisi pitänyt olla paikalla tuntuivat olevan samaan aikaan, ja tästä johtuen minulta meni ohi melkein koko maltankoirien näyttelyosuus.

Ehdin kuitenkin vähän näkemään kauniiksi laitettuja ja niin kauniisti kehää pitkin liiteleviä maltankoiria. Upeita kaikki. Messut pitivät sisällään myös suuren määrän kaikenlaisia harrastuslajien esittelyjä ja koulutustapahtumia. Ostettavaa olisi ollut niin kamalasti ja kyllähän siellä taas sai rahaakin kulumaan enemmän kuin olisi tarvinnut. Esimerkiksi Ariel sai uuden harjan ja Ivi uuden lelun molemmat saivat ruokaa… Itselleni hankin maltankoirien 2014 kalenterin ja pienen pussukan koulutusnameille joka oli niiin kiva että oli pakko saada.

Kuvat kertoo ehkä tästä tapahtumasta enemmän kuin nämä tarinat:)


Maltankoirat edustamassa rotutorilla

Maltalaisten tuotteita myynnissä

Ja täältä linkistä löytyy rotuyhdistyksen sivut, sieltä löytyy kaikkea rodusta ja myös esim. nämä kyseiset tuotteet myynnissä:


Ystävän ihana ihana nalle valmiina näyttelyyn

Ja toinen kaunokainen kehässä

Siellä kehässä viimeisiä koiria joita ehdin näkemään, ja taustalla noita ihania pieniä lampaita muistuttavia jotka aina naurattaa koska ovat niin hassun näköisiä. Bedlingtoninterrieri siis:)

Aikamoiset koiratavaramarkkinat

Lajiesittelyssä koirakeilaus jossa nähtiin paljon hienoja suorituksia ja söpöjä koiria


Ja sitten vielä doboa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti