keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kaupoilla

Jouluun on valmistauduttu muun muassa kauppoja kiertelemällä ja välillä nalletkin ovat päässeet reissuille mukaan.

Peten koiratarvikkeessa tuli taas vierailtua ja siellä olikin joulutarjoilut ja kaikki kohdillaan. Glögitorilta sai kuumaa juomista ja koirat saivat myyjiltä herkkuja. Se on aina kiva yllätys kun ostosten lomassa voi nauttia kupillisen glögiä:)
Myös nopeille jouluostoksille Ariel pääsi mukaan (ennen kuin jouluruuhkat olivat alkaneet, eihän sinne nyt uskalla lähteä enää edes itse) ja kiersi iloisesti kaikki vaate- ja kenkäkaupat vaikka Petellä taisi olla ehkä mielenkiintoisempia hajuja hänelle.


2,4 kiloa kulkee helposti kainalossakin, ettei jäisi kenenkään jalkoihin.

2 kommenttia:

  1. Onpas maltalaiset kevyitä, en tiennytkään. Oletin niiden olevan 5-6 kilon painoisia. Senni kun painaa yli 9 kiloa, niin sitä ei kyllä kymmentä minuuttia kauempaa jaksa kanniskella, tuli taas Messarissa todettua :)

    VastaaPoista
  2. No meidän Ariel on sieltä kevyemmästä päästä. Ivi on 3,5 kiloa ja sekin on ihan normaali paino, eikä viisikiloinen maltankoirakaan mikään harvinaisuus ole. Rotumääritelmässä on 3-4kg mutta molempiin suuntiin lötyy vaihtelua.

    Uskon kyllä että väsy voi tulla jos yhdeksää kiloa kantaa pitkiä aikoja mukana vaikka eihän Sennikään mikään iso hauva ole:)

    VastaaPoista