lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulunodotusta nallejen tyyliin

Vaikka talvi onkin pitkä ja kylmä ja viime aikoina on ollut sateista ja märkää ja likaista eikä lumesta ja kauniista talvi-ilmoista ole tietoakaan, JOULU on silti täällä, ihanaa!

Ensinnäkin, tapasimme Joulupukin ihan Helsingin keskustassa. Pukki löytyi sieltä pieneltä joulutorilta mikä on siinä stokkan vieressä. Hän jaksoi oikein tulla mökistään ulos ja ihan kyykistyä kuvaan pikkuisten kanssa. Terkkuja vaan pukille, oli kiva nähdä! Ja nallet olivat oikein kiltisti, toivottavasti pukki muistaa sen sitten lahjoja pakatessaan...


Ivi kävi myös ottamassa pienen lepotauon tämän joulukuvaelman vieressä, ja tuo hiukan Iviä isompi lammas ei yhtään pelästyttänyt häntä niin kuin ei nuo hiukan uhkaavan näköiset viisaat tietäjätkään...
Olihan se rankka päivä pienille jaloille kun kierrettiin Tuomaan markkinat ja Vanhan joulumyyjäiset ja muutama kauppakin vielä. Kyllä sieltä vähän joulutunnelmaa löytyi vaikka ilma olikin kuin syys/lokakuussa.


Ja kun joulusta puhutaan, niin tottakai nalleilla täytyy olla oma joulukalenteri! 

Viime jouluna ostin jostain eläinkaupasta sellaisen valmiin koirien joulukalenterin, mutta sieltä löytyneet "herkut" jäivät suurimmaksi osaksi syömättä joten siskoni teki täksi jouluksi Arielille ja Iville aivan oman ja upean joulukalenterin jonka luukuista on löytynyt vaikka mitä parhaita herkkuja! Harmi vain kun Ivin sairastumisen takia hän ei ole voinut joitain niistä syödä ollenkaan, mutta Ariel on ystävällisesti suostunut tekemään vaihtareita ja antanut sitten joiltain päiviltä herkkujaan Iville ja syönyt itse kaiken mitä Ivi ei voi syödä.


Tätä kuvaa ottaessa en muuten edes koittanut saada yhtään koiraa kuvaan, mutta Ariel tuntee itsensä ilmeisesti niin valokuvaukselliseksi että tunki itsensä ihan pyytämättä juuri tuohon kohtaan istumaan.2 kommenttia: