sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ollaanpa sitä oltu laiskoja

Koulutyöt ja pienimuotoinen reissaaminen ovat saaneet blogin vajoamaan viikon pituiseen hiljaisuuteen ja synkkyyteen. Kaikenlaista lisästressiä on aiheuttanut asunnossa rampanneet huoltomiehet kun he etsivät jotain putkivuotoa/niistä aiheutuneita kosteusvaurioita. Mekin "saadaan" vaatekomeroon uusi lattia kun se pitää kuulema purkaa ja kuivata. Remontti on kovaääninen ja asunto hyvin pieni, eli koirien kanssa joudutaan etsimään majapaikkaa töiden ajaksi. Onneksi ei sentään kokonaan tarvitse muuttaa pois. Koirien kanssa se on aina askeleen vaikeampaa ja aiheuttaa koirillekin turhaa stressiä. Yllättävän kiltisti huoltomiehet on kuitenkin päästetty sisään, ja nallet ovat tyytyneet pureskelemaan jotain erityishyviä luita toisella puolen huonetta tarkastusten ajan.

Ulkonakin on ollut vaan sateista ja välillä tekee vaan mieli jäädä sisään ja laittaa kynttilät palamaan ja piiloutua kylmää peiton alle. Koulukirjat odottavat pinossa yöpöydällä joten niitäkään ei pääse pakoon. Ariel haluaa aina löytää pienimmät ja ahtaimmat paikat päästäkseen viereen. Ja onhan se nyt paljon kivempaa opiskellakin tuollainen ihana pieni tyttö kainalossa.


Huomenna alkaa sitten ryhdistäytyminen ja se alkaa pesupäivällä. Ivin karvat ovat ihan liian pitkät ja hän näyttää pieneltä pullerolta, ja Ariel alkaa olla niin takussa että turkki oikein huutaa pesua ja kunnon hoitoainetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti