lauantai 23. marraskuuta 2013

Ariel 3 vuotta!

Arielilla oli vähän aikaa sitten 3-vuotis syntymäpäivä! Iso tyttö jo, mutta minulle ikuinen vauva… aikuiseksi kasvaminen on ihan yliarvostettua. Paljon kivempaa olla vaan puppy.

Ariel sai aamulla sänkyyn kasan lahjoja (siksi hiukset on kuvassa vielä huonosti, juuri herännyt:D). Ihana sisko oli tuonut monta pakettia ja Ivi vain mököttää kuvassa takana kun ilmeisesti ymmärsi että nyt ei ollut hänen juhlat. Ei suostunut edes myöhemmin tulla auttamaan pakettien avaamisessa… Tällaista se siskosten elämä ilmeisesti välillä on.


Arielilla oli kuitenkin hauskaa. Lahjapaperien väliin oli piilotettu pieniä herkkuja jotka putoilivat kun Ariel availi niitä nenällään. Siellä oli kova kaivaminen menossa ja kaikki herkut löytyivät ja paketit avautuivat vauhdilla.


Ja tässä oli kaikki iiihanat lahjat joita Ariel sai! Kyllä niistä riittää Ivillekin. Tuon gebardin näköisen lelun Ivi omikin samantien, niin kuin kaikki uudet lelut joka kerta...


Ja sitten olikin jo juhla-aterian aika, tällä kertaa jauhelihaa kunnon annos nappuloiden mukana. Se olikin sitten sellaista herkkua että ei olla tällaista ateriaa ennen syöty, ja molemmat kävivät nuolemassa omat ja toistensa lautaset vielä moneen kertaan.
Ivilläkin alkaa jo olla iloisempi ilme kun saa ruokaa:).


Sellaset juhlat tällä kertaa. Ainiin ostinhan tietysty itsekin Arielille jotain vähän kalliimpia luita lahjaksi, olin varma että hän pitäisi niistä. Mutta ei ne sitten maistuneetkaan. No Ivi onneksi syö kaiken. Pitää ostaa Arielille lisää jotain niistä varmoista luista joita hän haluaa syödä.
Paljon onnea rakas Ariel<3

1 kommentti:

  1. Tuo oli kivasti keksitty, että piilotit lahjapaketteihin nameja, itselleni ei tuollainen ole tullut mieleenikään. Kiitos vinkistä!
    Onnittelut Arielille!

    VastaaPoista