perjantai 18. lokakuuta 2013

Syksyn värit ja Ivin uusi neule

Maltankoirien vanhassa jäsenlehdessä oli villapaidan ohje ja nyt viimein ihana äitini, joka on hyvin taitava käsistään, teki Iville pienen villapaidan. Ivillä on niin lyhyeksi leikattu turkki nyt, että lähempänä nollaa alkaa jo paleltaa. Ja kyllähän Ivi nyt on aina ollut viluisempi koira kuin vaikka Ariel, taitaa olla hänelläkin Kreikan talvia ikävä. Ei täällä Suomessa pitkälle talveen ilman pohjavillaa tarkene.

Muutama päivä sitten maassa oli vielä kauniit lehdet ja kävimme kuvaamassa syksyisiä värejä ja Ivin uutta paitaa.


Piilossa!


Pallomeri lehtien seassa.
Yksi lempikuvistani mitä on koskaan nalleista otettu!

4 kommenttia:

 1. Onpa nätti villapaita! Saisinko ohjeen? Please...
  Pohjavillaton koira ei todellakaan tarkene Suomen talvessa, kivaa, että äitisi kutoi noin kauniin puseron. Saakohan Ariel myös oman villarin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos!:) Sitten kun kunnon talvi ja pakkaset alkaa niin molemmille on kyllä talvimanttelit vielä erikseen mitkä pitää sitten paremmin kylmää ja tuultakin. Ariel ei valitettavasti saa nyt omaa villapaitaa koska hän ei pitkän kauniin turkkinsa takia voi oikein pitää mitään vaatteita. Se menee ihan solmuun eikä sitä saa kuin saksilla auki. Hän on kyllä sen verran menevä kaveri että ei tunnu lenkeillä palelevan, mutta täytyy tarkastella tilannetta uudestaan jos joskus leikkaan hänellekin lyhyen turkin.
  Koitan katsoa jos saisin ohjeen tänne sivulle tai sitten jollain muulla tavalla sinulle toimitettua!

  VastaaPoista
 3. Suloiset nallet! Millä kameralla kuvaat? Minulla on Olympus Pen E-PL3 enkä ole vielä löytänyt asetuksia, joilla saisin liikkuvasta koirasta tarkan kuvan.

  VastaaPoista
 4. Moi Riikka, suuri osa blogin kuvista on kuvattu Canon EOS 1100D, mutta välissä on kuvia myös pienellä taskukokoisella kameralla ja sitten kännykkäkuviakin... Aina ei ole sitä isoa mötikkää mukana:) Canonila onnistuu välillä ottamaan yllättävän hyviäkin kuvia mutta paljon paremmin pitäisi opetella vielä kameraa käyttämään!

  VastaaPoista