keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kisu

Kaikilla pienillä tytöillä täytyy olla Hello Kittyä ja niin myös meillä. Saimme lahjaksi nämä ihanat Hello Kitty lautaset jotka mami olisi kyllä mielellään ottanut myös omaan käyttöön onhan ne nyt sen verran söpöt... Mutta juuri sopivan pienet koirien ruokakipoiksi. 


En tiedä maistuuko ruoka paremmin kissan näköisestä kiposta mutta kyllä on tyhjiä lautasia ollut lähiaikoina. Tämän hetkinen ruokamerkki ei minua miellytä kovinkaan paljoa mutta sitä tuli sitten ostettua kilokaupalla eli riittää kuukausiksi eteenpäin ennen kuin päästään vaihtamaan... koirille se tosin maistuu erittäin hyvin, olisi pitänyt aiemmin vaihtaa pieneen nappulakokoon, se on selvästi ollut mieluista. Tosin laadukkaita kuivaruokia on vain muutamia pienissä nappuloissa... 
Nyt tosin löysin yhden hyvältä vaikuttavan joten syökää syökää nallet että päästään ostamaan uutta:D3 kommenttia:

  1. Varmasti maistuu paremmalta hienolta lautaselta ;). Eksyin tänne sattumalta ja siellä vaikuttaisi olevan todella hauskan suloisia otuksia :).

    VastaaPoista
  2. Vinkki: Brit Care Small Adultissa on todella pienet nappulat, jopa niin pienet että niitä ei moneen leluun kannata laittaa koska putoavat liian helposti pois. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä! Ne on juuri sitä kokoa mistä meillä tykätään:) mutta muuten kyllä ei tuo merkki ole mieleinen. Me ollaan löydetty muutamia tosi hyviä säädettäviä leluja mistä pystyy säätämään miten helposti/vaikeasti ruuat saa ulos. Kaikenlaisia kivoja aktivointileluja näkyi taas kaupassa viime käynnillä mutta monet vaan keskikokoisille tai isoille koirille, ei nämä meidän pienet ainakaan saisi niillä mitään aikaan...

    VastaaPoista