keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Halliin harkkaamaan

Hui kun on kylmä! Joka vuosi se kylmyys tulee mutta aina se tuntuu yhtä paljon luissa ja ytimissä.
Ihanaa on se, että agilityharjoitukset siirtyivät sisähalliin, joka on kyllä aivan loistava paikka treenata. Viime talvi hevosmaneesilla oli jäinen, kylmä, ja pöllyävä alusta sai koirien silmät vuotamaan kauheasti. Kivaa oli toki että päästiin edes jossain treenaamaan, mutta kyllä nyt osaa arvostaa tätä uutta lämmintä hallia.

Ensimmäiset sisätreenit ja varsinkin ensimmäiset koskaan keinonurmella aiheutti pienoista jännitystä. Ariel pelkää yleisesti aina kaikkea uutta ja Ivin keskittyminen nyt voi olla ihan mitä vaan jos uusia hajuja tai uutta tutkittavaa löytyy. Alusta asti tuli kuitenkin selväksi, että Ariel ja Ivi rakastavat tätä uutta treenipaikkaa. Vauhti oli ihan loistavaa ja Ariel varsinkin oli niin innoissaan että hyppi ekaa estettä edestakaisin ihan itsekseen. Lisäksi hän irtosi aivan loistavasti kaikkiin putkiin, myös kaikkiin niihin, joihin ei kuulunut mennä, mutta aivan sama minulle, kunhan toisella on hauskaa. 

Ivikin meni hienosti, vaikka uusi paikka oli ajoittain hiukan jännä ja kerran kesken rataa piti lähteä haukkumaan ja murisemaan pelottavalle, tuntemattomalle mörölle joka oli radan vieressä häiriköimässä. (Roskakori josta tuli ulos mustan jätesäkin reunat)
Lisäksi hallissa kai oli jotenkin outoja heijastuksia monista lasi-ikkunoista johtuen koska Ivi ei ensin millään meinannut lähteä kiipeämään puomia joka oli sellaisessa kohdassa mihin aurinko juuri osui, ja lisäksi hän törmäsi kerran putken reunaan, ihan niin kuin ei olisi ollenkaan huomannut että siinä oli mitään...

Näistä kaikista huolimatta, treenit olivat parhaat pitkään aikaan ja vauhtiakin taas löytyi. Taitavat nämä tytöt mamin tavoin pitää enemmän siisteistä sisälajeista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti