tiistai 10. syyskuuta 2013

Syksy ja pimeys

SYKSY on oikeasti täällä ja sen on huomannut muutamastakin asiasta.

1. Ruoka maistuu taas! Aamuruuat menee samantien ja iltaisin ei jää mitään kuppiin. Arielkin pyörittelee hyrrälelua (johon ruuat on piilotettu) kuin hullu aamuisin vaikka viimeiset monta kuukautta jätti sen lattialle eikä edes koskenut. Ivi nyt joka toinen päivä vähän jaksoi pyöritellä jos unohdin sen moneksi tunniksi lattialle.
Kyllä se kuuma kesä vaan oikeasti vei suurimmat ruokahalut. Toivotaan että Ariel nyt viimein saisi vähän sitä painoa lisää.

2. Jo viime viikolla kun tulin yksi ilta normaaliin aikaan kotiin niin siellä oli ihan pimeää ja nallet siellä pimeässä odotteli! Nyt pitää muistaa taas jättää pieni valo jos on illalla poissa.

3. Ulkona on illalla siis jo hyvin pimeää, ja jostain syystä ensimmäinen "pimeä" viikko oli ihan kauhea ja kaikki pimeässä liikkuvat ihmiset oli kuin hirviöitä ja niille piti murista ja haukkua... oi voi. Koirat ei tosiaan yleistä hyvin valoisasta pimeään ja ilmeisesti kesän aikana oltiin unohdettu millaisia pimeät yöt ja illat on... No nyt sitten vaan taas herkkupussi taskussa illalla ulos ja miettimään että onko ne ihmiset  nyt siellä pimeässä lopulta niin pelottavia...

Ulkona on onneksi ollut vielä aika lämmin, mutta aamulenkeillä nurmikot ei ole enää kuivia kun yöt on varmaan jo niin paljon kylmentyneet. Kivahan siellä on käydä juoksemassa märällä nurmikolla (joka on juuri leikattu), jää vihreät ruohopöksyt jalkaan. 
Nyt se alkaa taas, tassunpesukausi...
2 kommenttia:

  1. Hah hah, tutulta kuulostaa! Meillä alkoi kans murinat heti kun illat pimeni! Vaikka onhan se nyt jännää.... :)

    VastaaPoista
  2. Niin se on, kyllähän me kaikki tiedetään että möröt liikkuu pimeässä:)

    VastaaPoista