sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pyöritään (yhdessä)

Kovin sateisina päivinä me usein keksitään sisällä tekemistä.
Temppujen harjoittelu on yksi parhaista ja eniten koiria väsyttävistä jutuista ja myös heille tosi mieluista joten sitä tehdään aika paljon.
Arielilla on menossa projekti tosi vaikeasta tempusta (ainakin meille:) ja Ivin kanssa ollaan tehty sitä sun tätä, kohta pitäisi olla jotain valmistakin mutta nyt halusin vaan nopeasti saada jotain edes vähän valmiin näköistä, tai oikeastaan vaan laittaa koirat käyttämään aivojaan ja väsyttää heitä vähän jonkin uuden jutun parissa. Kosketusalustojen kanssa ollaan myös tehty niin paljon että halusin myös katsoa että miten paljon he itse lähtisivät tarjoamaan pelkän uuden alustan nähdessään. 
Ensin siis alustalle hakeutuminen. Siinä nyt ei mitään ihmeitä, tosin Arielin toisessa tempussa käytetään niin aktiivisesti takapäätä että halusi tietysti takajaloilla kohdentaan ensin... Kädellä ohjausta käytin sen jälkeen osittain että saatiin tuo pyörähdys mahd. nopeasti, mutta samaan aikaan odotin myös aika paljon omatoimista jalkojen liikuttelua... siis sheippausta oikeaan suuntaan. Ei tarvinnut montaa kertaa auttaa ja toisella treenillä oli pyörähdys molemmilla hallussa ilman mitään apuja ja sitten kasvatin vähän etäisyyttä ja sittenhän se olikin melkein siinä... 
Tämän tempun harjoittelu taitaa jäädä vain tähän "tanssivideoon":D en usko että lähdetään enää mitään muuta tähän liittyen treenaamaan tällä erää.
 
Ja videota tässä:  

1 kommentti:

  1. Hauska video! Molemmilla ihan erilainen tyyli, hauskasti erilaiset "suoritukset". Oikein tulin hyvälle tuulelle. :)

    VastaaPoista