sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lomamuistoja 1

Tänä kesänä päätimme lomailla Suomessa kiertelemällä paikkoja joissa ei olla ennen käyty, ja poiketa ihan Ruotsin ja Norjan lapissa asti. Tälle lomalle oli "helppo" ottaa koiratkin mukaan vaikka autossa istumista tulikin yli 3000 kilometrin verran.


Yksi ensimmäisistä kohteistamme oli Kalajoki jonne osuimme erittäin kuumana ja kauniina päivänä, tästä huolimatta rannalla ei ollut kovinkaan paljoa ihmisiä. Koirien mielestä tämä oli ylivoimaisesti loman paras päivä, heistä oli ihanaa leikkiä rannalla ja molemmat tepastelivat lämpimässä vedessäkin ihan polviin saakka. Ihmismäärään nähden rannalla oli koiria aika paljon, mikä olikin tosi ihanaa että ihmiset saivat lomailla koiriensa kanssa näin kivassa paikassa.

Tämä oli siis meidän ensimmäinen kerta hiekkasärkillä ja kyllä siinä istuskellessa pystyi hetkeksi unohtamaan että on edes Suomessa!

Lennokasta

Arielin ilme kertoo kaiken :) <3

Aurinkotuolissa... tästä ei elämä parane.

Mamin perään! Vaikka sitten uimalla.

Koirat siis rakastivat tätä paikkaa, ja ihmismatkalaiset samoin. Olisi ihana mennä tuonne pidemmäksi aikaa, ehkä ensi kesänä... Kyllä siellä mieli ja silmä lepäsi, oli vielä niin rauhallistakin että oli hyvin rentouttava alku lomalle vaikka emme kauaa viipyneetkään.
Tästä jatkoimme pohjoiseen päin, eli tarina jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Loma taitaa maistua kaikille parhaiten, jos koirat saavat olla mukana. Ei ole toistaan kenelläkään ikävä eikä huoli, vaan kesästä jää jokaiselle ne yhteiset muistot. Ihanan riemukkaita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Tuossa olet kyllä niin oikeassa! Parhaita on rakkaimpien kanssa vietetyt hetket, olivat ne sitten missä tahansa:)

    VastaaPoista