keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kesäpäivät 2013

Nyt vähän myöhässä täytyy muistella pari viikkoa sitten vietettyjä maltankoirien kesäpäiviä! Koiria oli tällä kertaa paikalla parhaimmillaan 38 koiraa! On se hurja määrä, mutta onneksi tilaa oli paljon ja iso piha niin kaikille oli tilaa. Ja eiväthän nämä pikkuiset nyt niin paljoa tilaa vie:)

Ohjelmassa oli mm. leikkimielinen koiranäyttely, koirien pukukilpailu, ja koirahierojakin oli paikalla ja piti tosi hyvän luennon koirien lihashuoltoon ja yleisesti muuhunkin hyvinvointiin liittyen. Tarjoilut olivat myös ihan loistavat.

Aurinkoinen päivä oli tilattu ja se saatiin. Kotiin lähti varmasti monta kymmentä väsynyttä ja onnellista koiraa. Ei monesti vuodessa pääse näin montaa kaveria näkemään samaan aikaan! 

Tunkua parhaille auringonottopaikoille

Halukkaita oli myös hierontaan esimerkkikoiriksi

Arielin mami ja Ariel:)

Junior handlerit taustalla 

Arielin pukukilpailuasu pinkki lohikäärme. Se oli oikeasti Ivin asu mutta postissa tulikin liian pieni puku joten se ei mahtunut kuin Arielille:/ On myynnissä jos jotain kiinnostaa:D

Iviä ei jostain syystä ollut monessakaan kuvassa mutta kyllä hänkin oli mukana:) Hän on kyllä parantanut sosiaalisia taitojaan todella paljon ja enää minusta ei tuntunut että häntä pitäisi silmä kovana vahtia, vaan hän meni siellä muiden joukossa. Jos häntä ei muualta löytynyt, niin sitten hän oli grillin luona vahtimassa makkaroiden kypsymistä:)

Tämä on muuten postaus numero 100 tässä blogissa! On niitäkin jo muutama tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti