sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Temput tallessa

Ivin ja Arielin temppuja löytyy nyt YouTubesta heidän omilta sivuiltaan:


Tarkoitus olisi että sieltä löytyisi jatkossa enemmänkin temppuvideoita ja ideoita mitä varsinkin pienelle koiralle on kiva opettaa. Ja miksi ei isollekin. Kaikkeen vaan ei pienet pysty (nimimerkillä haluaisi että maltankoira yltäisi valokatkaisijaan) mutta on se joskus myös toisinpäin, eikä iso koirakaan ihan kaikkeen taivu. 

Joka tapauksessa, temppujen opettelu koiran kanssa on tosi mukava harrastus sekä koiralle että omistajalle! Paljon nameja vaan taskuun ja harjoittelemaan:)


4 kommenttia:

  1. Kivoja videoita, katselen mielelläni lisää! Ja vautsi mikä hyppyvoima Arielilla, piti katsoa uudestaan, että kuinka se sinne selkään pääsikään :) Oletteko ajatelleet koiratanssia harrastukseksi?

    VastaaPoista
  2. Arielilla tosiaan on aika hieno paikalta ponnistus mutta jostain syystä se hyppyvoima/taito/into ei siirry tuonne agilitykentille ollenkaan koska hän ei suostu hyppämään yli 25 rimoja :/ kumma juttu...
    Haluaisin NIIN paljon alkaa harrastaa koiratanssia kun varastosta löytyy jo nyt niin paljon temppuja mitä voisi hyödyntää.. mutta ainakin pohjalle olisi kiva käydä joitain kursseja, mitä täältä meidän nykyiseltä paikkakunnalta ei löydy! Pöh!

    VastaaPoista