lauantai 29. kesäkuuta 2013

Keinutaan

Viimeisessä agilitykoulutuksessa saimme kouluttajalta ohjeita keinua varten, ja että totuttaisin koiria kaikenlaisiin erilaisiin liikkuviin alustoihin koska ne ovat usein koiralle pelottavia.

Mökillä sitten juhannuksena rakensin muutamasta laudasta "keinun" josta aloitimme niin että levyn alla oli vain yksi puu ja lauta keikkui ihan vähän, ja palkkasin kaikesta alustan koskemisesta tai liikuttamisesta. Molemmat koirat olivat aluksi aika varuillaan alustalle astumisesta mutta Ivi varsinkin eteni aika nopeasti ja lisäsin korkeutta.

Lopulta Ivi tykästyi pieneen keinulautaan niin paljon että olisi halunnut paukutella sitä koko ajan, eikä olisi edes antanut Arielille vuoroa. Hän keksi aluksi itse tämän leikin jossa hän kääntyy laudalla aina ympäri ja keikauttaa sen toiseen suuntaan, joten käytin sitä sitten lopussa hyväksi ja saimme hyvää harjoitusta tasapainoilusta :)

video

Niin kuin näkyy, tämä keinu ei siis Iviä enää pelottanut ollenkaan. Arielinkin kanssa päästiin niin pitkälle että hän lopuksi jo viimeisissä harjoituksissa uskalsi korkeammallakin keinulla astua päälle ja paukauttaa sen alas, mutta ei ihan samalla varmuudella kuin Ivi. Ei se tasapainottelu ole niin helppoa neljällä jalallakaan.

(Huomioi loistokas mökkiradio taustalla;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti