torstai 2. toukokuuta 2013

Vappunen

Toivottavasti teillä kaikilla oli yhtä kiva ja aurinkoinen vappu kuin meillä!
Tässä kännykän kameralla tallennettuna meidän viime päivät ja  vappu.

Lemmikkimessuilta hankittu uusi lelu oli supersuosittu ja Ivi jaksoi juosta pihallakin sen perässä vaikka yleensä mieluummin haistelee ja etsii pupunpapanoita kuin leikkii leluillla. Mutta tämä lelu oli niin kiva kun se oli pehmoinen ja "hännästä" oli kiva repiä karvoja välillä irti.

Vaihteeksi sitten varjossa lepäilemässä...  ensimmäinen päivä kun koirille tuli oikeasti vähän kuumakin jo ulkona! 

 Ja sitten taas riehumassa. Kuvasin melkein viiden minuutin yhtäjaksoisen videonkin kun nämä kaksi leikkivät hippaa ja painivat oikein kunnolla. Kyllä huomaa että ollaan taas iloisia kun pääsee nurmikolle leikkimään ja kaikki lumet on poissa.


Tältä Ariel sitten näytti aina ulkona riehuttuaan. Hän kieri ja pyöri nurmikolla joka suuntaan ja kaikki pienet roskat ja risut ja sammaleet olivat ympäri turkkia. Onneksi yhdessä meidän harjoista on tiheät ja pienet piikit ja sammaleet tarttuivat harjaan aika hyvin. Tosin kyllä niitä sitten löytyi vielä illallakin sängystä ja kaikkialta...

Hehee, tässä vielä vappukuva jonka hölmö mami otti Ivistä. 
Hän oli luonnossa vielä hassumman näköinen kuin tässä kuvassa. Ivi sai paljon herkkukanoja palkinnoksi kun odotti hienosti paikallaan hetken aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti