keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ei unohdeta hyviä uutisia

Täällä on niin paljon valiteltu miten huonosti agility on mennyt ja kuukauden välein mietitty lajin vaihtoa ja ties mitä... niin pitää nyt muistaa tulla kertomaan kun kerran menee hyvin:D

Meillä on ollut ihan mahtavat pari viikkoa molempien Arielin ja Ivin kanssa. Ivin alkeiskurssi menee hyvin ja hän on oppinut uudet esteet vauhdilla, rengaskin meni tänään ihan loistavasti ja viimeisenä uutena tuli keinu joka toistaiseksi on nyt sitten se hankalin ja vähän jännittäväkin. Muuten Ivi menee kaikki esteet vauhdilla ja hienosti ja alkaa jo vähän tajuta ohjauksistakin jotain, kun muutamia hyppyjä ja putkea tehtiin peräkkäin.

Mutta mikä vielä ihanampaa, Ariel on ollut ihan loistava ja mennyt kaikki radat niin hienosti! Helppoja mölliratoja, ja Ariel menee iloisesti eikä näytä yhtään arkailevan. Rimoja ei vieläkään olla nostettu yli 20 kun ei nyt haluta pilata tätä innostusta minkä hän on saanut takaisin. Mutta ihan eri ilme, ja on ollut kyllä niin kivoja treenejä taas!

Ollaan myös käytetty nyt ihan superherkkuja, joka meillä tarkoittaa paistettua kanaa. Niillä pystyy jopa saamaan Ivinkin huomion vaikka koko kenttä olisi täynnä herkkujen muruja joita Ivi mieluiten etsisi maasta koko treenien ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti