tiistai 2. huhtikuuta 2013

On kivaa olla valkoinen

Tältä me näytetään kun ollaan juuri käyty pesulla ja ollaan niin nättejä ja puhtaita ja valkoisia!


Tältä me näytetään seuraavana aamuna kun on käyty lenkillä "ihanassa kevätsäässä" kun lumet sulaa ja ai jai!


Ja tämä ei ole edes pahimmasta päästä, emme mielestäni menneet sotkuisimmista paikoista ja pysyttelimme aika paljon jalkakäytävillä. Missään lätäköissä tai sorateillä ei edes käyty... Ivi näyttää selvinneen tästä lenkistä jopa todella hyvin, tietysti mahan alunen oli ihan kurassa ja hiekassa mitä ei tästä näe... Eli pääsi hänkin mamin pestäväksi. (Kuvat isommiksi klikkaamalla)

3 kommenttia:

 1. Tämän takia kevät ei ole lemppari vuodenaikani! Kauhea homma siistiä koirat lenkin jälkeen! Oon kommentoinut aiemminkin, meilla siis kolme koiraa, joista toyvillakoira kans ihan karseen näköinen lenkkien jälkeen. Just viikonloppuna pesin&trimmasin sen, ja sit ekan lenkin jälkeen se on taas ihan sotkussa. Masentavaa.
  Laitan sille usein Hurtan kurahaalarin suojaks, se toimiikin aika hyvin. Tosin jalat menee nilkoista silti sotkuun, puvussa on vähän turhan lyhyet lahkeet. Maltalaisilla ei tosin välttämättä toimi, se saattaa tehdä turkin takkuiseksi. Ootko koskaan kokeillut?
  Ja kurasimpaan aikaan (päivällä) koitetaan liikkua esim. jäällä tai metsiköissä, joissa on vielä puhdasta lunta.
  Ei tuolla kurassa ulkoilu kyllä aina innosta, kun tietää mikä homma kotona sitten odottaa! Välillä oon harkinnut puudelin leikkaamista ihan lyhyeks, mutta en ole vielä raaskinut, on se niin paljon nätimmän näköinen villakoiran leikkauksessa. Vaikkakin vaatii työtä.
  Jaksamista teille näihin kurakeleihin, kohta se on onneksi jo kesä!

  VastaaPoista
 2. Hihii, mukava lukea kohtalontovereiden kokemuksia, itse elän ensimmäistä kevättä valkoisen westie-pennun kanssa! Kiitos kivasta blogista, löysin teidät muutama viikko sitten.
  -Riikka

  VastaaPoista
 3. Me yritetään tällä hetkellä löytää kuivimmat ja parhaiten sulaneet jalkakäytävät!:) Tänään löytyi ihan hyviä jo ;) On tämäkin koiran elämää mutta pakko myöntää että kannoin tänään Arielin parin pahimman lätäkön yli, ei vaan mitenkään viitsi isontaa pesu-urakkaa turhaan parin metrin lätäkköisen jalkakäytävän takia!
  Sadetakkeja ja kurapukuja meilläkin on, mutta ongelma on se että Ivi todella ei voi sietää mitään pukuja missä on lahkeet, hän ei suostu sitten edes kävelemään. Tosin hänellä on niin lyhyt karva että helpompi pestä ja pysyy puhtaampanakin.
  Arielille sitten taas ei voi mitään vaatetta laittaa niskaan, turkki menisi samantien solmuun ja pilalle.
  Mutta koitetaan kaikki jaksaa ja odotetaan kuivaa ja lämmintä kesää!

  Kiva Riikka että löysit meidät, paljon haleja teidän pikku-westielle!

  VastaaPoista