torstai 11. huhtikuuta 2013

Fanibussi

Ollaanpas me muka oltu kiireisiä taas koko viikko!
Itseasiassa on vähän ollut kiireitä ja ollaan oltu reissussakin, mamilla on ollut paljon pelimatkoja ja nallet on olleet joukkueen mukana bussissa.

Ivillä on ollut jopa niin kivaa että hän suorastaan juoksee bussiin aina kun näkee että on saavuttu tutulle parkkipaikalle ja hyppii rappuset ylös vaikka ensimmäisellä kerralla ei muka uskaltanut niitä kävellä. Sitten pitää käydä moikkaamassa kaikki kaverit ja valita kenen syliin pääsisi istumaan tällä kertaa! 

Ennen pelejä ehditään aina ulkoilla ja sitten on edessä muutaman tunnin odotus häkissä mutta se menee äkkiä nukkuessa omassa turvallisessa pesässä. Häkistä on meillä aina pyritty tekemään mukava paikka johon mennessä saa herkkuja ja jotain kivaa syötävää, ja jonne mennään rauhoittumaan. Meillä on myös ihan tilava kova kuljetushäkki johon molemmat mahtuvat yhdessä ja ovat paljon iloisempia ja rauhallisempia kun saavat olla kahdestaan.

Tästä pienet koirat on loistavia, he kulkevat helposti mukana melkein joka paikassa jos tarve vaatii. Ivi nyt on iloinen kun pääsee näkemään kavereita ja aina joku jaksaa silittää, ja Ariel... no, hän on iloinen kun saa olla missä tahansa minä olen.

Tässä tunnelmia matkoilta:

Ihanaa kun kaikilta saa silityksiä vuoron perään!

Ariel lempipaikassa, turvassa mamin kanssa takapenkillä.
Ihan koko matkaa ei voi jaksaa, väsy tulee aina viimeistään paluumatkalla mutta onneksi penkille mahtuu kaksi hauvaa nukkumaan...

Ja tämä kuva vain tähän loppuun kun Ivi halaa Arielia takajalallaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti