torstai 4. huhtikuuta 2013

Agilitytauolta uutisia

Tämäkin päivä sitten koitti. 
Ilmoitin meidät ensimmäisiin agility "kisoihin". 
Kyseessä on nyt kuitenkin ihan vaan harjoituskisat joissa radalla pelkkiä hyppyjä ja putkia ja hypyissäkään ei ole ilmeisesti ollenkaan korkeutta. Eli pennuille ja vasta-alkajille tarkoitettu, ensimmäiset harjoitukset kisatilannetta varten. Mutta kuitenkin, siellä on yleisöä, tuomari, ja palkintojenjako niin eikös sitä jo kisaksi voi kutsua!

Mehän lähdetään sinne sitten 4 viikon treenitauolta melkein suoraan. Tavoitteena on että Ariel uskaltaa lähteä minun kanssani suorittamaan rataa eikä jää istumaan lähtöön tai lähde kokonaan pakoon. Mitään muuta en toivo:). 

Hetken mielijohteessa myös tilasin meille netistä pienen agilityeste setin. Kallishan se oli vaikka pelkkiä muovisia putkenpätkiä ja esteiden osia sieltä tulee. Mutta eiköhän se käytössä kuitenkin jonkin verran kestä ainakin tämän kokoisten koirien kanssa mitä meiltä löytyy. No, nyt päästään sitten rauhassa treenaamaan esim. keppejä ja Ivikin pääsee kokeilemaan agilityä. Haluan myös testata ihan vaan kokemuksen vuoksi opettaa Iville keppejä 2x2 menetelmällä, niin paljon ollaan noista treenivideoista innostuttu mitä on tullut katsottua. 

Meidän urheilijakoira (sohvaperuna)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti