maanantai 25. helmikuuta 2013

Lahjoja!

Täällä on oltu kipeinä (siis ihmiset vain, ei koirat onneksi) ja siksi on ollut kauhean pitkä hiljaisuus. Mutta. 

Arielilla ja Ivillä on ihana ystävä joka muistaa heitä usein, niin kuin nytkin ystävänpäivänä. Molemmille oli omat pienet paketit.

Nyt molemmat saivat uudet aktivointilelut. Pallontapainen lelu jonka sisällä on kova pureskeltava. Molemmat ajattelivat kai vanhojen lelujen tyyliin että näistäkin tippuisi sisältä jotain jos niitä tarpeeksi viskoo ja heittelee, mutta eihän sieltä mitään tipu. Ariel kyllästyi yrittämästä enkä saanut häntä kiinnostumaan pureskeltavasta osasta. 

Ivi sen sijaan alkoi vartioida omaansa kuin viimeistä päivää, ja vaikka hän ei edes yrittänyt syödä omaansa, hän silti ilmoitti murisemalla että ei saa tulla viemään tätä häneltä. En tiedä miksi tämä nyt oli niin suuressa arvossa hänelle kun hänellä ei selvästi ollut edes mitään aikeita syödä sitä. Ja Ivillä on hyvin vähän koskaan mitään mitä on oikeasti puolustaa. Jouduin lopulta kuitenkin ottamaan lelun häneltä pois (vaihdoin toiseen herkkuun jota hän ei kyllä yhtä mieluusti olisi halunnut...) koska hän vahtasi uutta leluaan ainakin tunnin tekemättä mitään muuta.

Kun lähdimme Arielin kanssa agilityyn jätin Iville uudestaan tämän lelun ja sitten kun palasimme kotiin hän oli saanut pureskeltuakin sitä vähän. Mutta jatkoi vahtimista... täytyy tehdä asialle jotain.


4 kommenttia:

 1. Hauska lelu! Tiedätkö saako noihin ostettua uuden tollasen syötävän jutun keskelle? Vai onko se tavallaan kertakäyttöinen?
  Se on kyllä hankalaa tollasten lelujen kanssa, kun on useampi koira (meillä kolme). Meillä villakoira on nirso ja jättää yleensä kaikki luut kesken, jolloin ahmatti-koiramme käy hakemassa senkin luut/herkut. Koko saa olla niitä vahtimassa.
  Meillä myös kongi on sellanen, jota villakoira jostain syystä vahtii kauheasti (vaikka siellä ei olis mitään sisälläkään). Ja se täytyy yleensä ottaa siltä pois, se käy niin kierroksilla sen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kyllä vain noita uusia syötäviä osia saa ostettua erikseen lisää, tuossa sinisessä saa laitettua toiselle puolellekin samanlaisen ja punaisessa voi toiselle puolelle piilottaa sisään pienempiä herkkuja. Meillä molemmat on sellaisia ahmatteja että kun jotai herkkuja tai kongeja antaa, niin ne syödään heti pois ja riitoja ei tule. Tämä on nyt siitä erilainen että tuo syötävä juttu on niin kova ja tuolla sisällä että siinä kestää oikeasti monia monia tunteja että sen saa sieltä kokonaan syötyä, ja tästä johtuen Ivi sitten jatkaa omansa vartiointia kun siellä kuitenkin on sitä herkkua jäljellä ja hän ei haluaisi siitä luopua vaikka ei kerralla mitenkään sitä saisi syötyäkään... :D Voi voi.

  Sain molemmat koirat kuitenkin yrittämään nyt tämän syömistä ja siinä onnistuin niin että kastelin kovan purtavan osan vedellä ja sitten Arielkin innostui kaivamaan sitä sieltä hampaillaan... Erikoinen lelu kyllä mutta niin kuin pakkauksessa luvataan, on TODELLA pitkäksi aikaa tekemistä tässä ennen kuin pitää uusi syötävä osa leluun vaihtaa. Meillä mennään vieläkin noilla samoilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan vinkistä, kävin ostamassa samat lelut koirillemme! :) Tykkäsivät niistä kovasti! Toinen ei meinannut millään ensin älytä sitä ideaa, mutta toinen taas söi sitä niin kauan, että sai sen kovan jutun kokonaan syötyä. Täytyy siis lähteä ostamaan niitä täyttö-palleroita sinne sisälle!
  Kiva kun niitä voi myös täyttää muillakin herkuilla, ja koirat viihtyy niitten parissa pitkän aikaa!

  VastaaPoista
 4. Hienoa:D Tämä on kyllä sellainen lelu että jostain syystä joillain koirilla kestää näköjään hetki tajuta miten se toimii:) Onhan se tietysti erilainen kaikista muista mitä on ainakin meillä ollut. Minusta myös hiukan oudon hajuinen se herkku mutta mikäs siinä jos toisille maistuu! Monipuolinen ja kiva lelu kyllä:)

  VastaaPoista