perjantai 8. helmikuuta 2013

Kaikki laukkuun

Arielin kanssa on tehty nyt vähän häkkiharjoituksia. Oikeastaan vaan käyty pienemmässä "häkissä" syömässä nyt aluksi, joka kanto/matkustuslaukku kyllä oikealta nimeltään. Laukku on myös ollut lattialla auki että sinne voi halutessaan mennä jos huvittaa.

Ivi on matkustanut kassissa paljon ja tykkääkin joskus mennä sinne nukkumaan vaikka vieressä olisi paljon isompi kevythäkki. Yhtenä päivänä huomasin että Ariel oli löytänyt maasta jonku purutikun mitä hän ei ensinnäkään koskaan syö, ja sitten mennyt pieneen kassiin pureskelemaan sitä. 


Sitten aloin katsella että mihin Ivi on mennyt. Kun yhtäkkiä huomasin että kassissa olikin hiukan enemmän karvaa kuin pitäisi... Ja siellä perällä oli Ivi käpertyneenä nukkumaan. Hänen pää juuri näkyy tuossa alemmassa kuvassa takana. Ariel on kyllä pieni tungeksija, mutta ei siinä mitään jos noin lähekkäin viihtyvät. Kyllähän he siis vierekkäin nukkuvat useinkin mutta nyt on kyllä jo vähän liiotellun pieni kolo! Ilmeisesti siis tarvittaessa myös kahden koiran mentävä laukku. Siis ei tosiaan.


Ja ihan vaan vertailun vuoksi... vieressä olisi vapaana myös tämä jättikokoinen kevythäkki isolla pehmopatjalla jossa suurinosa päiväunista käydään nukkumassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti