tiistai 22. tammikuuta 2013

Treeneistä lyhyesti

Eli tämän viikon agilityt taas, ihan pari riviä... Täällä blogissa on nyt aika paljon tätä agilityjuttuakin mutta se on itseasiassa auttanut meitä vähän päiväkirjan pitämisen muodossa kun olen katsellut taaksepäin ja pohtinut näitä meidän ongelmia...

No kuitenkin, viikon tauon jälkeen nyt taas. Aloitimme ihan siitä että hyppyjä ei edes tehty. Ariel meni puomin ja putkia, teimme ne muutaman kerran. Ei mitenkään ihan vauhdilla, hetken katseli ympärilleen ja sitten päätti kuitenkin suorittaa esteen. ISO edistys, verrattuna edelliset kerrat jolloin hän olisi lähtenyt vain pois koko tilanteesta, karkuun, tai jäänyt vain tuijottamaan liikkumatta. Oli siis hieno juttu tämä. Jopa näytti ihan iloiselta hetkittäin ja häntäkin taisi heilua. Aina aluksi oli vähän sellaista pälyilyä ja ympärille katselua, mutta jostain hän kaivoi sitten sen rohkeuden tai mikä onkaan minkä tarvitsi esteen suorittamiseen.

Lopussa kun esteitä alettiin jo keräillä pois menimme reunaan tekemään kahta aitaa. En edes muista milloin Ariel olisi viimeksi hypännyt. Korkeutta oli noin sellaiset 10 senttiä, mutta ehkä tästä sittenkin on tie ylöspäin koska Ariel viimein suostui hyppäämään, ei mitenkään kovasta vauhdista ja vähän epäröiden mutta teki peräkkäinkin nämä kaksi aitaa. On ne pieniä ne elämän ilot joskus. Hienoja hyppyjä. Juhlittiin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti